Mesin motong laser tube

  • High Speed Metal Tube/Pipe Fabrication Laser Cutting Machine of Less Tailing Wastage

    High Speed ​​Metal Tube / Pipa Fabrikasi Laser Mesin motong tina kirang Tailing Wastage

    Ganjaran kami nyaéta biaya anu langkung handap, tim kauntungan dinamis, QC khusus, pabrik anu kuat, jasa kualitas luhur pikeun China Kurang Tailing 2 Chuck Tube / Pipa CNC Fiber Laser Cutting Machine Laser Cutter pikeun Logam, Target utama perusahaan urang bakal hirup a mémori anu nyugemakeun ka sadaya prospek, sareng nyiptakeun hubungan romantis perusahaan bisnis jangka panjang sareng pembeli sareng pangguna di mana waé pangeusina.Ganjaran kami nyaéta biaya anu langkung handap, tim kauntungan dinamis, QC khusus, fakta anu kuat ...
  • Automatic Metal Laser Cutting Machine Manufacturer Square Round Stainless Steel Carbon Steel Tube/Pipe Fiber Laser Cutter
  • 0260 2kw cnc laser cutter tube/pipe metal fiber laser cutting machine

    0260 2kw cnc laser cutter tube / pipa logam serat mesin motong laser

    Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga jeung pipa C 20-220mm pipa buleud, 150 * 150mm pipa pasagi

  • 1.5KW 2KW 3KW 4KW 6M length metal pipe Tube Laser cutting machine

    1.5KW 2KW 3KW 4KW 6M panjang pipa logam Tube Laser mesin motong

    Kualitas luhur 6m Metal Tube CNC Mesin motong laser

    kakuatan: 1500W/ 2000W / 3000W / 4000W

    Sampel: Aya

    model:QY-LCF-0260GY

    Aplikasi meterial: CS / SS / AL / CU / pipah baja Galvanized

    Jenis cuk: dua pneumatik 220mm atanapi twp 350 chucks pneumatic

  • Tube Fiber Laser Cutting Machine 6m Pipe Laser Cutter

    Tube Serat laser motong Mesin 6m pipe laser cutter

    speed tinggi mesin laser otomatis pinuh Self-centering pneumatic cuk kinerja dinamis kuat Spésifikasi spésifikasi pikeun motong pipa buleud, tabung sagi opat sarta tabung ngawangun.Pipa buleud: 20~219mm Pipa pasagi: 20~150mm Panjang pipa: 6m nilai barang Kaayaan Bahan Anyar / Metal Olahan Kuningan / Tambaga, Stainless Steel, Karbon Steel, Aluminium Alloy, ALLOY, Kandel motong Aluminium (mm) 6 Video kaluar-inspeksi Disadiakeun Laporan Uji Mesin Disadiakeun Ma...
  • High Power 3 chuck CNC Laser Cutting Machine Metal Tube Laser Cutter

    Kakuatan tinggi 3 cuk CNC laser motong Mesin Metal tube laser cutter

    Fitur: ■ cuk ngabogaan fungsi puseur timer régulasi;■ Kalayan fungsi milarian pusat otomatis;■Segmented dahar motong pikeun ngaronjatkeun akurasi motong;■ Struktur tilu-cuk jeung fungsi clamping ganda tina cuk tengah bisa mantuan dina koréksi deformasi tina pipa leutik sarta ngaronjatkeun akurasi motong;■Nol tailing wastage,bahan tinggi laju untilization; ■-speed tinggi motong otomatis.Model Parameter Produk 2060 Max Motong Speed ​​60m/mnt X/Y Positioning Accurac...
  • China manufacturer of 350mm chuck 6m Big pipe laser cutting machine

    produsén Cina of 350mm Amrik 6m Big pipe mesin motong laser

    Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga sareng pipa C

    Ukuran tube jeung beurat: 20-320mm pipe buleud, 220 * 220mm pipe pasagi,Max Loading:

    Pipa tunggal Max.weight: 280kgs

    Kepala motong: Raytool (pokus otomatis)

    Sumber laser: IPG (merek Jerman)/Raycus(merek Cina)

    Dua tipe chucks (opsional unloading supporter)

    Chuck hareup: Pneumatic

    Balik Chuck: Pneumatic

  • Promotion for metal rust oil removal fiber laser cleaning machine 200w 300w 500w 1000w
  • Big pipe laser cutting machine

    Mesin motong laser pipa ageung

    kakuatan: 2000W-3000W
    Panjang pipa: 6m / 8m / 9m / 12m
    Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga sareng pipa C
    Ukuran tube: 20-320mm pipe buleud, 220 * 220mm pipe pasagi
    Kepala motong: Raytool (pokus otomatis)
    Sumber laser: IPG (merek Jerman)/Raycus(merek Cina)
    Dua chucks / Tilu chucks
    Chuck hareup: Pneumatic
    Chuck Tengah: Pneumatic
    Balik Chuck: Pneumatic
    Max Loading
    Pipa tunggal Max.weight: 280kgs

  • Angel pipe laser cutter

    Pamotong laser pipa malaikat

    kakuatan: 2000W-3000W
    Panjang pipa: 6m / 8m / 9m / 12m
    Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga sareng pipa C
    Ukuran pipah: pipa buleud 20-320mm, pipa pasagi 220 * 220mm
    Kepala motong: Raytool (pokus otomatis)
    Sumber laser: IPG (merek Jerman)/Raycus(merek Cina)
    Dua chucks / Tilu chucks
    Chuck hareup: Pneumatic
    Chuck Tengah: Pneumatic
    Balik Chuck: Pneumatic
    Gelar tube: ≤45 °
    Max Loading
    Pipa tunggal Max.weight: 280kgs

  • Small tube laser cutter

    cutter laser tube leutik

    kakuatan: 1000W-2000W
    Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga sareng pipa C
    Ukuran pipah: pipa buleud 20-100mm, pipa pasagi 70 * 70mm
    Kepala motong: Raytool (pokus otomatis)
    Sumber laser: IPG (merek Jerman)/Raycus(merek Cina)
    Dua cuk
    Chuck hareup: Pneumatic
    Balik Chuck: Pneumatic
    Max Loading:
    Pipa tunggal: 150kgs
    Unloading: Pilihan

  • New generation laser pipe cutting machine

    Mesin motong pipa laser generasi anyar

    Dina April 2021, URANG Wilujeng sumping mesin motong pipa laser generasi anyar.

    Urang diropéa laju utilization pipe tur ningkatkeun otomatis.

    Pipa tailing ≤80mm, tiasa kalayan loading otomatis tur unloading fungsi.

    kakuatan: 1000W-3000W

    Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga sareng pipa C

    Ukuran pipah: pipa buleud 20-219mm, pipa pasagi 150 * 150mm

    Kepala motong: Raytool (pokus otomatis)

    Sumber laser: IPG (merek Jerman)/Raycus(merek Cina)

    Dua cuk

    Chuck hareup: Pneumatic

    Balik Chuck: Pneumatic

    Max Loading:

    Pipa tunggal: 280kgs

    Unloading: Pilihan

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami