Steel coil Laser Mesin motong

Katerangan pondok:

Coil fed mesin motong laser kalawan socker vakum otomatis pikeun unloading


Rincian produk

Tag produk

Mesin Pemotong Laser Coil Fed sareng méja gulung sareng ngabongkar otomatis (pikeun motong géométri kompleks):

Mangga tingal pidéo damel mesin di:

Steel coil Laser Cutting Machine2
Steel coil Laser Cutting Machine3

Widang Aplikasi

Utamana pikeun Filing Kabinet, ware Dapur, kulkas, mobil jeung kabinét panutup karéta, Chassis na Cabinets, rotors jeung saterusna produksi, sarta ketebalan lambar bahan kirang ti 2mm baja karbon, stainless steel, baja silikon, baja galvanized jeung bahan roll logam lianna.

Parameter Téknis

■ Bahan Loading Beurat: ≤5 ton
■ Parameter Sistim Decoiling: akurasi Flatness ± 0,5mm
■ Ketebalan Lambaran Decoiling: ≤2mm
■ Decoiling Width: ≤1300mm
■ Dahar Sistim akurasi: ± 0.2mm

Kaunggulan super desain kami pikeun mesin

Hiji mesin kalawan terpadu tilu dina hiji fungsi uncoiling, dahar jeung motong, unloading nu ngarecah metoda produksi tradisional, mesin ieu mangrupa garis produksi otomatis, kalawan kaunggulan:
1. nyimpen ongkos kuli: hiji worker tiasa operator mesin
2. nyimpen bahan loading na unloading waktos, ngaronjatkeun efisiensi produksi ku 2times
3. biaya bahan coil leuwih handap lambar, biaya straightening tiasa nyimpen 20usd / ton
4. cocog pikeun Tumuwuhna jeung produksi non-standar, motong file bisa kalawan bébas nested nyimpen bahan, laju utilization bahan umumna luhur 90% ~ 95%
5. bahan di coil nyokot spasi pabrik kirang, merenah pikeun ngatur stock


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami