Mesin motong Laser coil Steel

Pedaran pondok:

Coil tuang mesin motong laser nganggo kaos kaki vaksin otomatis pikeun ngabongkar momotanana


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin motong Laser Coil Fed sareng méja gulung sareng ngabongkar otomatis (pikeun motong géométri kompléks):

Punten tingali kana mesin pidéo anu tiasa dianggo dina:

Steel coil Laser Cutting Machine2
Steel coil Laser Cutting Machine3

Widang Aplikasi

Hususna pikeun Ngabentuk Kabinet, Dapur ware, kulkas, mobil sareng karéta panutup kabinet, Chassis sareng Kabinet, rotors sareng saterasna produksi, sareng bahan kandelna kandel kirang ti 2mm baja karbon, stainless steel, baja silikon, baja galvanis sareng bahan gulungan logam sanés. 

Parameter Téknis

■ Beurat Punggah Bahan: ≤5 ton
■ Parabot Parangkat Decoiling: Akurasi Flatness ± 0,5mm
■ Ngaleungitkeun Kandel Lambaran: ≤2mm
■ Ngaleungitkeun Jembar: ≤1300mm
■ Akurasi Sistem Dahar: ± 0.2mm

Kaunggulan super desain urang pikeun mesin

Hiji mesin kalayan terpadu tilu dina hiji fungsi pikeun uncoiling, tuang sareng motong, ngabongkar momotanana anu ngarobih metode produksi tradisional, mesin ieu mangrupikeun lini produksi otomatis, kalayan kaunggulan:
1. ngahémat biaya tenaga kerja: hiji padamel tiasa ngaoperasikeun mesinna
2. hemat bahan loading sareng ngabongkar waktos, ningkatkeun efisiensi produksi ku 2 kali
3. biaya bahan coil langkung handap tina lambaran, ngalempengkeun biaya tiasa ngahémat 20usd / ton
4. cocog pikeun diversifikasi sareng produksi non-standar, motong file tiasa sacara bébas disarangukeun pikeun ngahémat bahan, tingkat panggunaan matéri umumna di luhur 90% ~ 95%
5. bahan dina coil peryogi kirang ruang pabrik, merenah pikeun ngatur stok


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami