Cutter laser tube leutik

Pedaran pondok:

Kakuatan: 1000W-2000W
Jenis Tube: pipa buleud, alun-alun, sagi opat, bujur, segitiga sareng pipa C
Ukuran tabung: pipa buleud 20-100mm, pipa pasagi 70 * 70mm
Motong sirah: Raytool (pokus otomatis)
Sumber laser: IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)
Dua artos
Chuck payun: Pneumatik
Deui Chuck: Pneumatik
Max ngamuat:
Pipa tunggal: 150kgs
Unloading: Pilihan


Detil Produk

Tanda Produk

Laser cutting machine4
Sheet And Tube Laser Cutting Machine001

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, motong lambar aluminium gancang pisan. Ilaharna nganggo forkitchenware, ngeusian kabinet, lift sareng sababaraha rupa kabinet.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng struktur panduan kalayan kinerja anu saé pikeun ngahontal akurasi gerak anu hadé dina kaayaan gancang-gancang.

1500W Tube Laser Cutting Machine4
Small tube laser cutter2
Small tube laser cutter3
Small tube laser cutter5

Jenis Pipa

1500W Tube Laser Cutting Machine5

Sampel motong

Small tube laser cutter9
1500W Tube Laser Cutting Machine10
1500W Tube Laser Cutting Machine6
1500W Tube Laser Cutting Machine7

Cheeron Laser (QY Laser) dipikaterang salaku salah sahiji pabrik mesin motong laser serat paling ageung sareng propésional 0160 + 6m 1500w di Cina. Kalayan sakumpulan tanaga anu propésional sareng épéktip, kami tiasa nawiskeun anjeun 0160 + 6m 1500w mesin motong serat laser dina harga murah.

1500W Tube Laser Cutting Machine12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami