cutter laser tube leutik

Katerangan pondok:

kakuatan: 1000W-2000W
Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga sareng pipa C
Ukuran pipah: pipa buleud 20-100mm, pipa pasagi 70 * 70mm
Kepala motong: Raytool (pokus otomatis)
Sumber laser: IPG (merek Jerman)/Raycus(merek Cina)
Dua cuk
Chuck hareup: Pneumatic
Balik Chuck: Pneumatic
Max Loading:
Pipa tunggal: 150kgs
Unloading: Pilihan


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Sheet And Tube Laser Cutting Machine001

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun forkitchenware, ngeusian kabinét, lift jeung sagala rupa cabinetscuttingproduksi.

Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts motor servo brand kawentar tur transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

1500W Tube Laser Cutting Machine4
Small tube laser cutter2
Small tube laser cutter3
Small tube laser cutter5

Tipe Pipa

1500W Tube Laser Cutting Machine5

Motong Sampel

Small tube laser cutter9
1500W Tube Laser Cutting Machine10
1500W Tube Laser Cutting Machine6
1500W Tube Laser Cutting Machine7

Cheeron Laser (QY Laser) dipikanyaho salaku salah sahiji anu panggedéna sareng profésional 0160 + 6m 1500w serat laser mesin motong pabrik jeung suppliers di Cina.Kalawan grup tanaga profésional sarta éféktif, urang tiasa nawiskeun Anjeun 0160 + 6m 1500w serat mesin motong laser kalawan harga low.

1500W Tube Laser Cutting Machine12

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami