Pemotong laser leutik — 500x500mm

  • Hot sale Hobby Laser Cutting Machine - Automatic Laser Cutting Machine – QY Laser

    Dijual panas Mesin motong Laser hobi - Mesin motong Laser Otomatis - QY Laser

    Beban Otomatis & Unload Sistem motong méja max ngamuat lambar beurat 900kgs Ukuran lambar neundeun 3000x1500mm Ngunggah sareng ngabongkar kandel lambar Kandel = <6mm Bahan Palét (lapisan handap) 3tons Tumpukan daérah ngamuat 3tons Vakum Sucker pikeun kandel lambar 0.8-6mm Lambaran nyandak sareng ngaluarkeun waktos (dilakukeun nalika motong) 1 menit 30 detik Kadua * Simpen rohangan gudang pabrik: desain nangtung kompak (lapisan luhur kanggo tumpukan ...
  • Factory Supply laser tube machine - Angel pipe laser cutter – QY Laser

    Pabrik mesin laser tube tube - cutter laser pipah Angel - QY Laser

    Aplikasi serat tengah Mesin motong laser seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, lambar aluminium motong kecepatan tinggi. Ilaharna nganggo forkitchenware, ngeusian kabinet, lift sareng sababaraha rupa kabinet. Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng panduan structu ...
  • Short Lead Time for alpha laser welding machine - Handheld Laser Welding Machine – QY Laser

    Waktu Diterangkeun Pondok pikeun mesin las laser alfa - Mesin Las Laser Genggam - QY Laser

    Aplikasi pager tangga sareng lift, rak, oven, penjaga stainless steel, kotak listrik, pasokan bumi stainless steel, gudang dapur, énergi listrik, mebel, pabrik mobil, alat & mesin, militér, industri kapal sareng sajabana Bahan sareng ketebalan las Kauntungannana laser mesin las kalenturan: éta cocog pikeun ngelas sagala produk bentuk efisiensi tinggi • kagancangan las nyaéta 2-10 kali langkung gancang tibatan kecepatan ngolah las tradisional • • cocog sareng w ...
  • Quality Inspection for portable high speed laser descaling machine - Automatic Laser Cutting Machine – QY Laser

    Pamariksaan kualitas pikeun mesin nyirorot laser kecepatan tinggi portabel - Mesin motong Laser Otomatis - QY Laser

    Beban Otomatis & Unload Sistem motong méja max ngamuat lambar beurat 900kgs Ukuran lambar neundeun 3000x1500mm Ngunggah sareng ngabongkar kandel lambar Kandel = <6mm Bahan Palét (lapisan handap) 3tons Tumpukan daérah ngamuat 3tons Vakum Sucker pikeun kandel lambar 0.8-6mm Lambaran nyandak sareng ngaluarkeun waktos (dilakukeun nalika motong) 1 menit 30 detik Kadua * Simpen rohangan gudang pabrik: desain nangtung kompak (lapisan luhur kanggo tumpukan ...
  • Europe style for steel pipe laser cutting machine - Sheet And Tube Laser Cutting Machine – QY Laser

    Gaya Éropa pikeun mesin motong laser pipa waja - Lambaran Sareng Mesin motong Laser Tabung - Laser QY

    Aplikasi serat tengah Mesin motong laser seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, lambar aluminium motong kecepatan tinggi. Ilaharna nganggo forkitchenware, ngeusian kabinet, lift sareng sababaraha rupa kabinet. Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng pituduh st ...
  • Factory wholesale acrylic sheet cutting machine - 1500W Sheet And Pipes Cutting Machine – QY Laser

    Mesin motong lambar akrilik borongan pabrik - 1500W Lambaran Sareng Mesin Pemotong Pipa - Laser QY

    Aplikasi serat tengah Mesin motong laser seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, lambar aluminium motong kecepatan tinggi. Ilaharna nganggo forkitchenware, ngeusian kabinet, lift sareng sababaraha rupa kabinet. Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng panduan structu ...
  • Online Exporter 2d Laser Cutting Machine - Automatic Laser Cutting Machine – QY Laser

    Éksporter Online Mesin motong laser 2d - Mesin motong Laser Otomatis - Laser QY

    Beban Otomatis & Unload Sistem motong méja max ngamuat lambar beurat 900kgs Ukuran lambar neundeun 3000x1500mm Ngunggah sareng ngabongkar kandel lambar Kandel = <6mm Bahan Palét (lapisan handap) 3tons Tumpukan daérah ngamuat 3tons Vakum Sucker pikeun kandel lambar 0.8-6mm Lambaran nyandak sareng ngaluarkeun waktos (dilakukeun nalika motong) 1 menit 30 detik Kadua * Simpen rohangan gudang pabrik: desain nangtung kompak (lapisan luhur kanggo tumpukan ...
  • 100% Original Personal Laser Cutter - Automatic Laser Cutting Machine – QY Laser

    100% Pemotong Laser Pribadi Asli - Mesin motong Laser Otomatis - QY Laser

    Beban Otomatis & Unload Sistem motong méja max ngamuat lambar beurat 900kgs Ukuran lambar neundeun 3000x1500mm Ngunggah sareng ngabongkar kandel lambar Kandel = <6mm Bahan Palét (lapisan handap) 3tons Tumpukan daérah ngamuat 3tons Vakum Sucker pikeun kandel lambar 0.8-6mm Lambaran nyandak sareng ngaluarkeun waktos (dilakukeun nalika motong) 1 menit 30 detik Kadua * Simpen rohangan gudang pabrik: desain nangtung kompak (lapisan luhur kanggo tumpukan ...
  • Special Design for handheld laser rust remover - Automatic Laser Cutting Machine – QY Laser

    Desain Khusus pikeun remover karat laser genggam - Mesin motong Laser Otomatis - QY Laser

    Beban Otomatis & Unload Sistem motong méja max ngamuat lambar beurat 900kgs Ukuran lambar neundeun 3000x1500mm Ngunggah sareng ngabongkar kandel lambar Kandel = <6mm Bahan Palét (lapisan handap) 3tons Tumpukan daérah ngamuat 3tons Vakum Sucker pikeun kandel lambar 0.8-6mm Lambaran nyandak sareng ngaluarkeun waktos (dilakukeun nalika motong) 1 menit 30 detik Kadua * Simpen rohangan gudang pabrik: desain nangtung kompak (lapisan luhur kanggo tumpukan ...
  • Hot New Products Laser Cutter In Action - Automatic sheet metal cutting machine with storage – QY Laser

    Hot Produk Anyar Laser Cutter Dina Aksi - Mesin motong logam lambar otomatis kalayan panyimpenan - QY Laser

    Naon anu bakal diuntungkeun pelanggan tina mesin ieu? * Simpen rohangan panyimpenan pabrik: munara panyimpenan nangtung nangtung. * Bahan aksés gampang: bahan umum disimpen langsung di gigir mesin sareng langsung diakses. * Efisiensi tinggi: tabel tukeur sacara otomatis muka sareng ngabongkar momotanana, anu sacara signifikan ningkatkeun tingkat pemanfaatan sadaya sistem. * Pangolahan anu teu dijaga: pamrosésan anu teu dijaga handapeun gelar anu luhur pisan. * Pisan fléksibel sareng saderhana dioperasikeun: forklift ...
  • Low price for portable laser welding machine price - Handheld Laser Welding Machine – QY Laser

    Harga murah pikeun harga mesin las laser portabel - Mesin Las Laser Genggam - QY Laser

    Aplikasi pager tangga sareng lift, rak, oven, penjaga stainless steel, kotak listrik, pasokan bumi stainless steel, gudang dapur, énergi listrik, mebel, pabrik mobil, alat & mesin, militér, industri kapal sareng sajabana Bahan sareng ketebalan las Kauntungannana laser mesin las kalenturan: éta cocog pikeun ngelas sagala produk bentuk efisiensi tinggi • kagancangan las nyaéta 2-10 kali langkung gancang tibatan kecepatan ngolah las tradisional • • cocog sareng w ...
  • China Manufacturer for handheld laser welding machine for stainless steel - Handheld Laser Welding Machine – QY Laser

    Pabrikan Cina pikeun mesin las laser genggam pikeun stainless steel - Mesin Las Laser Genggem - QY Laser

    Aplikasi pager tangga sareng lift, rak, oven, penjaga stainless steel, kotak listrik, pasokan bumi stainless steel, gudang dapur, énergi listrik, mebel, pabrik mobil, alat & mesin, militér, industri kapal sareng sajabana Bahan sareng ketebalan las Kauntungannana laser mesin las kalenturan: éta cocog pikeun ngelas sagala produk bentuk efisiensi tinggi • kagancangan las nyaéta 2-10 kali langkung gancang tibatan kecepatan ngolah las tradisional • • cocog sareng w ...