Pemotong Laser Leutik-500mmx500mm

Pedaran pondok:

Kakuatan 1000W-3000W
Ukuran méja  500x500mm
Ngala sirah Raytool (pokus otomatis)
Sumber laser IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)
Vérsi mesin konfigurasi normal atanapi konfigurasi tinggi tiasa Dipilih 

Detil Produk

Tanda Produk

Small Laser Cutter---500mmx500mm-5
Small Laser Cutter---500mmx500mm-6
Small Laser Cutter---500mmx500mm-7

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, motong lambar aluminium gancang pisan. Ilaharna dianggo pikeun pigura logam kaca sareng karakter iklan / produksi motong logo.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng struktur panduan kalayan kinerja anu saé pikeun ngahontal akurasi gerak anu hadé dina kaayaan gancang-gancang.

Konfigurasi Normal ---- Parameter Téknis

Barang

Parameter

1000W

1

Laser generator

Diimpor atanapi didamel di Cina Opsional

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ngulang Laser

CW

6

Sistem nyetir mékanis

Bola Screw, Taiwan

9

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

10

X sumbu servo unit

750W servo drive tunggal, Fuji, Jepang

11

Y sumbu servo unit

900W servo drive tunggal, Fuji, Jepang

12

Unit sumbu servo z

400W servo drive tunggal, Fuji, Jepang

13

Ngawatesan saklar

NPN, Omron Jepang

5

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan kandel kirang ti 0.4mm)

6

Maks. Motong Kandel

≤6mm pikeun baja karbon                   
≤4mm pikeun stainless steel

7

Dituluykeun Waktos damel

≥20 jam

8

Max. Diménsi motong

50 * 50cm

10

Akurasi motong Wortable

0,05mm / m

11

Precision Positioning Diulang

± 0,05mm / m

12

Sasayogian tanaga

Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel motong

Small Laser Cutter---500mmx500mm-8
Small Laser Cutter---500mmx500mm-10
Small Laser Cutter---500mmx500mm-9
Small Laser Cutter---500mmx500mm-04
Small Laser Cutter---500mmx500mm-05
Small Laser Cutter---500mmx500mm-03

Cheeron Laser(QY Laser) kasohor salaku salah sahiji anu pang ageung sareng propésional 1530 1000w serat laser cutter pabrik jeung pemasok di Cina. Kalayan sakumpulan tanaga propésional sareng épéktip, kami tiasa nawiskeun anjeun 1530100Mesin motong serat laser 0w dina harga murah sareng kualitas saé kalayan layanan pangsaéna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami