Laser Cutter Leutik-500mmx500mm

Katerangan pondok:

Kakuatan 1000W-3000W
Ukuran méja  500x500mm
Motong sirah Raytool (pokus otomatis)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek Cina)
Vérsi mesin konfigurasi normal atawa konfigurasi tinggi bisa Dipilih


Rincian produk

Tag produk

Small Laser Cutter---500mmx500mm-5
Small Laser Cutter---500mmx500mm-6
Small Laser Cutter---500mmx500mm-7

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Biasana dianggo pikeun pigura logam kaca sareng karakter iklan / produksi motong logo.

Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts motor servo brand kawentar tur transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

Konfigurasi Normal ---- Parameter Téknis

Barang

Parameter

1000W

1

Generator laser

Diimpor atanapi dilakukeun di Cina Pilihan

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ulang Laser

CW

6

Sistim nyetir mékanis

Ball Screw, Taiwan

9

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

10

Unit servo sumbu X

750W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang

11

Unit servo sumbu Y

900W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang

12

Unit servo sumbu Z

400W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang

13

Saklar wates

NPN, Omron Jepang

5

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan ketebalan kirang ti 0.4mm)

6

Max.Cutting Kandel

≤6mm pikeun baja karbon
≤4mm pikeun stainless steel

7

Terus Waktos Gawé

≥20 jam

8

Max.Motong Diménsi

50*50 cm

10

Akurasi motong Wortable

0,05 mm/m

11

Diulang Positioning Precision

± 0,05mm/m

12

Sasayogian tanaga

Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%

Motong Sampel

Small Laser Cutter---500mmx500mm-8
Small Laser Cutter---500mmx500mm-10
Small Laser Cutter---500mmx500mm-9
Small Laser Cutter---500mmx500mm-04
Small Laser Cutter---500mmx500mm-05
Small Laser Cutter---500mmx500mm-03

CheeronLaser(Laser QY)kasohor salaku salah sahiji anu panggedéna sareng profésional 15301000w serat laser cutterpabrik jeung suppliers di Cina.Kalayan sakelompok tanaga profésional sareng efektif, kami tiasa nawiskeun anjeun 15301000w serat laser mesin motong kalawan harga lowsarta kualitas alus kalawan layanan pangalusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami