Shuttle Table Laser Mesin motong

Katerangan pondok:

Kakuatan 1500W-4000W
Ukuran méja  1500x3000mm / 2000x4000mm / 2000x6000mm
Motong sirah Raytool-pokus otomatis
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek Cina)


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun pangolahan logam / papan galangan kapal / wangunan jeung bahan kandel lianna.

Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts motor servo brand kawentar tur transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

3000W

1

Generator laser

IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ulang Laser

CW

4

Sistim nyetir mékanis

Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

Fuji, Jepang

7

Unit servo sumbu Y

Fuji, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

Fuji, Jepang

9

Saklar wates

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan ketebalan kirang ti 0.4mm)

11

Max.Cutting Kandel

≤20mm pikeun baja karbon
≤10mm pikeun stainless steel

12

Terus Waktos Gawé

≥20 jam

13

Max.Motong Diménsi

1500 * 3000mm

2000 * 4000mm

2000 * 6000mm

14

Akurasi motong Wortable

0,05 mm/m

15

Diulang Positioning Precision

± 0,05mm/m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%

Motong Sampel

Shuttle Table Laser Cutting Machine01
Shuttle Table Laser Cutting Machine02
Shuttle Table Laser Cutting Machine03

Cheeron Laser (QY Laser) dipikanyaho salaku salah sahiji pabrik pemotong serat laser 3015 3000w panggedéna sareng profésional di Cina.Kalawan grup tanaga profésional sarta éféktif, urang tiasa nawiskeun Anjeun 3015 3000w serat laser mesin motong kalawan harga low sarta kualitas alus kalawan layanan pangalusna.

Inpo nu leuwih lengkep nambahkeun wechat sakumaha dihandap: nacy2010-cloud


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami