téhnologi anyar panganyarna pikeun mesin motong laser

  • Laser hybrid welding breaks through the limitations of brazing

    Las hibrid laser ngarecah ngaliwatan watesan brazing

    Sumber: Ringier- "International Industrial Laser Manufacturers" Dina widang las tambaga, laser dioda biru nyadar las konduksi panas tina bahan tambaga pikeun kahiji kalina.Sanajan kitu, téhnologi las tina laser biru masih boga watesan tangtu dina jero ...
    Maca deui
  • Requirements For Different Metal Materials Of Laser Cutter

    Sarat Pikeun Bahan Logam Béda Cutter Laser

    Kalawan ngembangkeun gancang sarta aplikasi lega tina téhnologi laser, serat mesin motong laser geus diasupkeun kahirupan urang ti widang industri.Dina prosés lumaku urang, beuki loba bahan béda anu motong.Nanging, nalika nganggo mesin motong serat laser pikeun motong bahan anu béda, ...
    Maca deui
  • Cheeron laser— alibaba online selling

    Cheeron laser- jual online Alibaba

    Dina Mei., 2021 cheeron laser (QY laser) suksés ngahontal penjualan online. Kalayan parobihan dina kaayaan perdagangan internasional, perusahaan urang nimbang-nimbang pikeun ngalegaan visibilitas perusahaan urang dina internét, janten kami milih Alibaba salaku salah sahiji metode penjualan online perusahaan kami.Ch...
    Maca deui
  • FSCUT2000 Medium Power Laser cutting system

    FSCUT2000 Medium Power Sistim motong laser

    FSCUT2000S sistem motong laser kakuatan sedeng mangrupakeun pinuh-solusi buka-loop sistem kontrol husus dirancang pikeun industri fabricaton lambar logam, kalawan fitur tina gampang pikeun masang tur saluyukeun, kinerja alus teuing jeung solusi terpadu pinuh, éta versi pamutahiran ti FSCUT2000C.Larapkeun...
    Maca deui
  • The Difference Between TIG Welding And Laser Welding

    Beda Antara Las TIG Jeung Las Laser

    Ciri utama las laser nyaéta deformasi leutik sarta penetrasi deet.Ciri tina argon arc nyaéta maneuverability kuat, kontrol deformasi ketat, sarta penetrasi deeper.Pikeun adaptasi jeung bagian ipis, sedeng jeung kandel, Anjeun bisa milih kakuatan béda argon arc las mach ...
    Maca deui
  • Magical visual reproduction on remaining material

    Réproduksi visual magis dina bahan sésana

    Naon reprocution visual?Naon mangpaatna pikeun anjeun?Naon deui anu anjeun tiasa gambar?Naon reprocution visual?Anjeun tiasa nyandak phohos pikeun bahan sésana teras ngimpor kana parangkat lunak, sareng ngaidentipikasi bahan sésana nyata ku kaméra.Ngaliwatan software sarta édit pikeun motong.Naon mangpaatna pikeun anjeun?Nyalametkeun anjeun...
    Maca deui
  • Upgradeable laser cutting machine —high quality

    mesin motong laser Upgradeable - kualitas luhur

    Leuwih ti 40 taun geus kaliwat saprak reformasi jeung bubuka.Dina reformasi ékonomi skala badag ieu, tingkat ékonomi Cina geus ngembang pesat.Total volume ékonomi ogé nempatan posisi nu tangtu di masarakat internasional, sarta ngembangkeun ékonomi dunya ogé ...
    Maca deui
  • Laser cutting machine —printing and cutting two in one

    Mesin motong laser - nyitak sareng motong dua dina hiji

    Jeung pamakéan nyebar tina mesin motong laser, sababaraha pausahaan geus nempatkeun maju syarat salajengna pikeun mesin motong laser.Dina sababaraha hal, sababaraha jalur assembly kudu mesin asihan workpieces.Mesin ngaharepkeun pikeun nandaan produkna sareng LOGO perusahaan pikeun ngabantosan promosi perusahaan ...
    Maca deui
  • What is the principle of optical path adjustment of laser cutting machine?

    Naon prinsip adjustment jalur optik mesin motong laser?

    Lahirna mesin motong laser logam utamana pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé sarta akurasi motong, sabab operasi manual jauh ti precision tinggi, teras naon prinsip adjustment jalur optik mesin motong serat laser?Ku nyaluyukeun sudut tilu lénsa, jalur cahaya ...
    Maca deui
  • Nesting For Residual Material

    Nyarang Pikeun Bahan Sésa

    Dina prosés produksi pabrik, sering aya sajumlah ageung sésa-sésa anu henteu teratur.Utamana pikeun konsumén motong-daya tinggi, pamakéan efisien bahan surplus greatly bisa ningkatkeun laju utilization bahan tina pabrik jeung nyata ngaronjatkeun th ...
    Maca deui
  • High Power & Middle High Power Laser Cutting Machine Comparison

    High Power & Tengah High Power Laser motong Mesin Babandingan

    speed motong ngaronjat ku 87% ~ 493% Biaya Produksi Mesin motong laser Greatly Turun
    Maca deui
  • Cheeron laser— serving for High-speed rail

    Cheeron laser- porsi keur rail-speed tinggi

    Ti taun 2017, perusahaan kami ningkatkeun mesin motong serat laser bahan coiling ka generasi anyar.Salila 3years, urang nurutkeun sarat customer urang anu ngawula ka-speed tinggi rail, urang upgrded coiling bahan mesin motong laser serat kami ti genera kadua ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami