Inpo industri laser

  • Prospects for the global ultrafast laser market from 2021 to 2030

    Prospek pikeun pasar laser ultrafast global ti 2021 dugi ka 2030

    Anyar-anyar ieu, Allied Market Research, organisasi riset pasar asing, ngaluarkeun laporan ngeunaan pasar laser ultrafast global.Numutkeun laporan éta, pasar laser ultrafast global bakal sakitar US $ 1.47 milyar dina 2020, sareng diperkirakeun ngahontal US $ 5.18 milyar dina 2030. Antara 2 ...
    Maca deui
  • The “14th Five-Year Plan” Development Outline of  the Sheet Metal Manufacturing Industry  (Serial 1)

    Garis Pangwangunan "Rencana Lima Taun ka-14" Industri Pabrikan Lembaran Logam (Serial 1)

    Artikel aslina The "14th Plan Lima Taun" Outline Pangwangunan Industri Manufaktur Lembaran Logam (Serial 1) Manufaktur logam lambar nyaéta prosés ngolah komprehensif bahan logam kayaning pelat, propil, jeung pipa.Prosés ieu ngagunakeun manual, alat-alat umum ...
    Maca deui
  • How to calculate bend allowance for bending machine

    Kumaha carana ngitung tunjangan bending pikeun mesin bending

    1.Ngarti kana prosés mesin bending: fakta basajan Bend Sangu = Sudut * (T/ 180)*(Radius + K-faktor *Katebalan)Bend Compensation = Bend Sangu-(2 * Set Balik) Di jero Set Balik = tan (Sudut / 2) *...
    Maca deui
  • Best China Selling Laser Cutting Machine in Cheeron Laser

    Pangalusna Cina Ngajual Mesin motong Laser di Cheeron Laser

    2021 Mesin Pemotong Laser Paling Laris Mesin motong laser mangrupikeun salah sahiji alat anu gunana anu kedah aya unggal hobi atanapi bengkel.Ku nawiskeun anjeun kalenturan pikeun ninggalkeun tanda anjeun dina naon waé, aranjeunna leres-leres mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngarobih.Kalayan seueur pisan di pasar sareng seueur pisan ...
    Maca deui
  • China Laser Cutting Machine-Cheeron Laser

    Cina Laser Mesin motong-Cheeron Laser

    Naha pemotong laser Cina saé?Pamotongan laser mangrupikeun alat anu luar biasa.Éta tiasa ngadamel tanda anu tepat dina ampir bahan naon waé.Potong sadaya bahan anu béda dina ketebalan anu béda.Lasers Cina ngan naon ngaranna ngakibatkeun, cutters laser dijieun ku pausahaan Cina diimpor ka sejen ...
    Maca deui
  • How To Judge Metal Sheet Material Quality?

    Kumaha Nangtoskeun Kualitas Bahan Lambaran Logam?

    Mesin motong laser seueur dianggo dina seueur industri, khususna industri pangolahan logam.Sanajan kitu, euweuh standar seragam pikeun kualitas motong laser, jadi loba jalma teu nyaho kumaha carana nangtoskeun kualitas mesin motong laser nalika aranjeunna mésér mesin motong laser, sarta ...
    Maca deui
  • The development prospects of China’s laser industry  in 2021 present five major trends

    Prospek pangembangan industri laser Cina di 2021 nampilkeun lima tren utama

    Dina taun-taun ayeuna, pasar peralatan laser Cina parantos ngajaga tren pertumbuhan anu tetep.Numutkeun kana ramalan China Commercial Industry Research Institute, prospek pangembangan industri laser nagara kuring di 2021 bakal nunjukkeun tren ieu: 1. Kabijakan industri ...
    Maca deui
  • Outlook 2021: what’s next for manufacturing businesses world

    Outlook 2021: naon salajengna pikeun dunya usaha manufaktur

    Bagian tina Sumber: Berita Metalworking Internasional 2020 mangrupikeun usum anu nangtang.Geus maksa urang pikeun nempo sagalana béda.Ningali payun, ngarepkeun ningali kanyataan maya anu langkung canggih, sareng intelijen buatan dina unggal desain alat mesin.Naon salajengna pikeun ma...
    Maca deui
  • Enter into Cheeron laser | Fuji Electric visit our company

    Lebetkeun kana Cheeron laser |Fuji Electric didatangan perusahaan kami

    Anyar, Bapak Toru Chiba, Pupuhu sarta General Manager of Fuji Electric (China) Co., Ltd., Bapak Kohei Sada, Pupuhu sarta General Manager of Wuxi Fuji Electric Co., Ltd., Bapak Takahiko Murayama, Diréktur Manufaktur of Wuxi Fuji Electric Co., Ltd., Bapak Zhang Wenhua, Kapala Jurusan Strategi ...
    Maca deui
  • The Development Prospect Of Metal Laser Cutting Machine

    Prospek Pangwangunan Mesin motong laser logam

    Saatos dekade ngembangkeun téhnologi motong laser, aplikasi tina lasers dina widang béda laun deepening.Dina raraga ngaronjatkeun métode processing, beuki loba mesin motong laser anu dipaké dina ngolah tradisional jeung industri manufaktur ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami