asesoris laser

  • Nozzles for all kinds of laser cutting head

    Nozzles pikeun sagala jinis sirah motong laser

    Nozzle-Maké tambaga kualitas luhur, titik lebur saluhur 1083 ° C, kalawan loba konduktivitas listrik jeung termal, sarta plasticity alus teuing.Urang nyadiakeun nozzles pikeun sagala jinis laser motong sirah, WSX, Raytool, Precitec motong sirah, Quelle jeung saterusna.Nozzle lapisan tunggal sareng ganda ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami