Pangakuan ngeunaan mesin motong laser

  • What is HIGH-POWER laser cutting

    Naon motong laser TINGKAT-kakuatan

    Ngagunakeun sinar laser kapadatan énergi tinggi salaku alat motong pikeun motong bahan sacara téstimal motong laser LINGKAT-LINGKUNG? Kualitas motong tinggi efisiensi tinggi Non-kontak motong rupa-rupa bahan adaptasi sareng kalenturan Kumaha carana ngartikeun sampel anu mumpuni? Kumaha cara motong kual ...
    Maca deui
  • Maintenance Of Laser Cutting Equipment

    Pangropéa Of Laser motong Equipment

    Dina taun-taun ayeuna, ku paningkatan kontinyu tina téknologi mesin motong laser industri Cina, pasar anu dipiboga ogé ngembang. Dina pamekaran ka hareup, mesin motong laser tiasa dianggo dina sagala rupa industri. Mesin motong laser anu ayeuna aya kakuatan anu ageung ngalengkepan ...
    Maca deui
  • Laser Welding Machine Advantages

    Kauntungan Mesin las laser

    Kaunggulan mesin las laser Kalenturan: cocog pikeun ngelas produk bentukna Efisiensi tinggi • kagancangan las nyaéta 2-10 kali langkung gancang tibatan kecepatan ngolah las tradisional • cocog sareng rupa-rupa modél, sareng waktos parobihan pondok Kualitas las tinggi • henteu distorti ...
    Maca deui
  • Laser generator Anti-freezing Instruction

    Pitunjuk laser generator Anti-katirisan

    Hawa beuki tiis pisan. Pelanggan paduli kana patarosan anti pembekuan generator laser sapertos dihandap: Naon suhu panyimpen generator laser? Upami peryogi cairan anti katirisan? Kumaha ngajaga pipa pendinginan cai sareng c ...
    Maca deui
  • Basic maintenance of lubrication system

    Pangropéa dasar sistem pelumasan

    Sistem pelumasan mesin tetep kerja normal penting pisan pikeun mesin. Éta kedah ngalakukeun pangropéa sapopoé. Upami teu aya pelinciran anu saé pikeun mesin, sapertos mobil teu aya minyak mesin. Janten kumaha pikareueuseun pikeun mesin anu tiasa anjeun gambarkeun. Mesin Pelumasan Rute Dasar ...
    Maca deui