Warta

  • Kumaha ngajaga mesin motong laser sapopoé?

    Harga mesin motong laser teu low, jadi prolonging umur layanan tina mesin motong laser saloba mungkin bisa hadé ngahemat waragad produksi jeung meunang kauntungan gede.Pangropéa poéan mesin motong laser pohara penting.Ieu di handap utamana tina genep aspék: 1...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina serat logam mesin motong laser

    Serat laser mangrupakeun tipe anyar serat laser dimekarkeun di dunya.Éta ngahasilkeun sinar laser kalayan kapadetan énergi anu luhur sareng ngumpulkeun dina permukaan benda kerja, supados daérah anu disinari ku titik fokus ultra-halus dina benda kerja langsung dilebur sareng nguap, sareng tempatna digerakkeun ku t ...
    Maca deui
  • How to debug the parameters of fiber laser cutting machine?

    Kumaha debug parameter mesin motong serat laser?

    Pikeun beginners of serat laser mesin motong, loba parameter teu nyaho kumaha carana ngaluyukeun.Di handap ieu kuring bakal ngenalkeun sakedap masalah sareng solusi anu dipendakan.Parameter anu mangaruhan kualitas motong nyaéta: jangkungna motong, motong tipe nozzle, posisi fokus, kakuatan motong, motong frequen ...
    Maca deui
  • Five Laser Welding Processes in Industrial Manufacturing

    Lima prosés las laser dina Industri Manufaktur

    Kalawan ngembangkeun gancang tina industri manufaktur global, téhnologi las geus jadi beuki loba dipaké, sarta tingkat téhnologi las geus jadi leuwih luhur tur luhur.Métode prosés las anyar terus-terusan muncul, sareng alat-alat las profésional robih ...
    Maca deui
  • Four hidden dangers of buying a second-hand laser cutting machine

    Opat bahaya disumputkeun tina meuli mesin motong laser kadua leungeun

    Pikeun lila, loba jalma geus wondering naha éta téh alus pikeun meuli mesin motong laser kadua leungeun.Cheeron Laser ngabejaan Anjeun sareng leuwih ti sapuluh taun pangalaman produksi, anu opat bahaya disumputkeun utama meuli mesin motong laser kadua leungeun: 1. Firs ...
    Maca deui
  • How to extend the life of your laser cutting machine

    Kumaha manjangkeun umur mesin motong laser Anjeun

    Saatos mesin motong laser dipaké pikeun kurun waktu nu tangtu, sagala rupa masalah bisa lumangsung, kaasup extension hirup.Urang kudu loba usaha pikeun manjangkeun umur mesin motong laser.Ieu mangrupikeun usaha umum urang pikeun mésér mesin kalayan umur jasa anu panjang dina harga anu sami.Sadayana w...
    Maca deui
  • The big brand is trustworthy — Cheeron handheld laser welding machine

    Merek ageung tiasa dipercaya - mesin las laser genggam Cheeron

    Kiwari, kompetisi dina industri las laser beuki galak, sabab mesin las laser leungeun-diayakeun muterkeun hiji peran konci dina loba widang kayaning komponén éléktronik, gelas jeung jam, perhiasan, hadiah karajinan, mesin, éléktronika, komunikasi, kakuatan, jeung industri kimia, ...
    Maca deui
  • How to choose a good quality laser cutting machine?

    Kumaha carana milih hiji kualitas alus laser mesin motong?

    Pamotongan laser mangrupikeun salah sahiji alat anu pang populerna di pagawean logam.Dina aplikasi beuki nyebar tina mesin motong laser dinten ieu, kumaha carana milih hiji mesin motong laser geus narik loba perhatian, sarta kumaha carana milih hiji kualitas luhur mesin motong laser, nu merlukeun ...
    Maca deui
  • Laser Cutting Machine

    Mesin motong laser

    alat-alat motong laser bisa nyadiakeun pausahaan kalawan cara gancang jeung efisien motong logam.Motong sareng mesin laser henteu ngan ukur langkung bersih tibatan metode pamotongan anu sanés, tapi ogé ngabutuhkeun kirang pagawean sareng deburring saatos potongan dilakukeun.Sanajan gumantung kana bahan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih mesin las laser katuhu?

    Las laser nyaéta prosés non-kontak nu assembles bagian logam utamana ku cara maké sinar laser.Jenis las ieu cocog pikeun aplikasi anu ngabutuhkeun kecepatan tinggi sareng las ipis kalayan distorsi termal anu rendah.Laju prosés, sareng kamampuan pikeun ngontrol kualitas las ...
    Maca deui
  • Naha mesin las laser anu dicekel ku leungeun milih argon salaku gas pelindung?

    Las laser nyaéta ngagunakeun pulsa laser énergi tinggi pikeun lokal panas bahan dina wewengkon leutik.Énergi radiasi laser diffuses kana interior bahan ngaliwatan konduksi panas, sarta bahan dilebur pikeun ngabentuk kolam renang molten husus.Las laser mangrupakeun tipe anyar las kuring ...
    Maca deui
  • Beda antara mesin las laser otomatis jeung mesin las laser leungeun-diayakeun

    Aya seueur jinis mesin las laser.mesin las laser otomatis tur mesin las laser leungeun-diayakeun aya dua di antarana.Sacara harfiah, bédana antara dua mesin las laser nyaéta yén hiji otomatis sareng anu sanésna genggam.Naon bédana husus?Naon di...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami