Warta

  • Pameran laser Cheeron di Xuzhou —Buka 3.0 Jaman Revolusi Kekecapan Manufaktur

    Ayeuna nuju usum panas mimiti di Xuzhou, tempat anu saé sareng cuaca anu saé ayeuna. Dina Méi 29, 2021, "Muka 3.0 Jaman Revolusi Kekecapan Manufaktur" sareng "Konferensi Promosi Produk Anyar 2021" anu diayakeun ku Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. anu hébat dilaksanakeun di Xuzhou, Ji ...
    Maca deui
  • Tumuwuhna Pasar Serat Kuasi-CW, Segmentasi, Pendapatan, Pabrikan sareng Laporan Panilitian Ramalan | IPG Photonics, CAS Laser, Raycus, Coherent, Lumentum

    "Nampi diskon kanggo pamundut laporan salinan Chicago, USA: -Laporan panilitian énggal multi-fungsi dina pasar laser serat kuasi-kontinyu global tujuanna ngajanjikeun pendekatan unik pikeun gelombang kontinyu pikeun évaluasi industri […] Chicago, AS: -The repo panilitian anyar anu seueur fungsional ...
    Maca deui
  • Tumuwuhna Pasar Serat Kuasi-CW, Segmentasi, Pendapatan, Pabrikan sareng Laporan Panilitian Ramalan | IPG Photonics, CAS Laser, Raycus, Coherent, Lumentum

    "Nampi diskon kanggo pamundut laporan salinan Chicago, USA: -Laporan panilitian énggal multi-fungsi dina pasar laser serat kuasi-kontinyu global tujuanna ngajanjikeun pendekatan unik pikeun gelombang kontinyu pikeun évaluasi industri […] Chicago, AS: -The repo panilitian anyar anu seueur fungsional ...
    Maca deui
  • Cheeron laser— alibaba online selling

    Cheeron laser— jual online alibaba

    Dina Méi., 2021 cheeron laser (QY laser) suksés ngahontal penjualan online. Kalayan parobihan dina kaayaan perdagangan internasional, perusahaan kami ngémutan mekarkeun pisibilitas perusahaan urang dina internét, janten kami milih Alibaba salaku salah sahiji metode penjualan online perusahaan kami. Ch ...
    Maca deui
  • Cheeron laser—Shanghai International Machine Tool Exhibition

    Cheeron laser — Paméran Alat Mesin Internasional Shanghai

    Ti 6 Méi dugi ka 8th, CME Shanghai International Machine Tool Show anu ditunggu-tunggu pisan diayakeun di National Convention and Exhibition Center (Shanghai Hongqiao). Salaku salah sahiji pameran alat mesin anu paling berpengaruh di Cina, vérsi ka-7 tina CME2021 diayakeun di NE ...
    Maca deui
  • How To Judge Metal Sheet Material Quality?

    Kumaha Hakim Kualitas Bahan Lambaran Logam?

    Mesin motong laser seueur dianggo di seueur industri, utamina industri pengolahan logam. Nanging, teu aya standar anu sami pikeun kualitas motong laser, janten seueur jalma anu henteu terang kumaha nangtoskeun kualitas mesin motong laser nalika aranjeunna mésér mesin motong laser, sareng ...
    Maca deui
  • Wire For Laser Welding Machine

    Kawat Pikeun Mesin Las Laser

    Diaméter kawat 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm. 1.6mm Upami kandel bahanna kirang ti 1mm, celah antara dua bagian kedahna kirang ti 0.15mm Upami kandel lambaran langkung ti 1mm, gap 0.7mm kawat diaméter 1mm, gap 1.2mm, diameter kawat 1.6mm Kusabab bahanna ipis teuing, upami lolongkrangna ageung teuing, anu lebur ...
    Maca deui
  • FSCUT2000 Medium Power Laser cutting system

    FSCUT2000 Sistem motong Laser Sedeng

    Sistem motong laser kakuatan sedeng FSCUT2000S mangrupikeun sistem kontrol open-loop lengkep-solusi anu dirancang khusus pikeun industri lawon logam lambar, kalayan fitur anu gampang dipasang sareng diluyukeun, kinerja anu saé sareng solusi anu terintegrasi lengkep, éta mangrupikeun versi pembaruan ti FSCUT2000C. Aplikasi ...
    Maca deui
  • The development prospects of China’s laser industry  in 2021 present five major trends

    Prospek pangembangan industri laser Cina di 2021 nampilkeun lima tren utama

    Dina taun-taun ayeuna, pasar peralatan laser Cina parantos ngajaga trend pertumbuhan anu mantep. Numutkeun ramalan Cina Komérsial Industri Panilitian Institute, prospek pangwangunan industri laser nagara kuring di 2021 bakal nunjukkeun tren ieu: 1. Kawijakan industri ...
    Maca deui
  • The Difference Between TIG Welding And Laser Welding

    Bédana Antara Las TIG sareng Las Las

    Karakteristik utama las laser nyaéta deformasi alit sareng penetrasi deet. Karakteristik busur argon nyaéta manuver kuat, kontrol deformasi anu ketat, sareng penetrasi anu langkung jero. Pikeun adaptasi sareng bagian ipis, sedeng sareng kandel, anjeun tiasa milih anu béda argon arc welding mach ...
    Maca deui
  • How to distinguish the quality of  the sheet and pipe fiber laser cutting machine

    Kumaha ngabédakeun kualitas mesin motong laser lambar sareng pipa

    Salaku mesin pamrosésan anu épéktip, lambaran sareng pipa serat ganda mesin motong laser seueur dianggo dina ngolah sareng ngadamel industri. Nanging, seueur jalma anu henteu terang kualitas produk nalika aranjeunna milih ngagunakeunana, janten kumaha nangtoskeunana? Salajengna, Cheeron Laser bakal ...
    Maca deui
  • Nozzles for all kinds of laser cutting head

    Nozzles pikeun sagala jinis sirah motong laser

    Nozel-Nganggo tambaga anu kualitas luhur, titik lebur saluhur 1083 ° C, kalayan seueur konduktivitas listrik sareng termal, sareng palastisitas anu hadé. Kami nyayogikeun nozel pikeun sadaya jinis sirah motong laser, WSX, Raytool, sirah motong Precitec, Quelle sareng sajabina. Lapisan tunggal sareng ganda nozzl ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4