Mesin ngaleungitkeun karat laser

  • Laser rust removal machine

    Mesin ngaleungitkeun karat laser

    Peralatan beberesih laser mangrupikeun generasi énggal produk perawatan permukaan luhur anu gampang dipasang, dijalankeun sareng diotomasi. Operasi na saderhana. Hurungkeun kakuatan sareng hurungkeun alatna, anjeun tiasa ngabersihkeun tanpa bahan kimia, média sareng cai. Anjeun tiasa sacara manual ngatur pokus, ngabersihan permukaan anu melengkung, sareng ngabersihkeun permukaan kalayan tingkat kabersihan anu luhur. Éta tiasa ngaluarkeun tar, cet sareng minyak, Noda, kokotor, karat, plating, lapisan sareng lapisan oksida tina permukaan obyék. Industri ieu seueur dianggo, ngaliput kapal, ngalereskeun mobil, cetakan karét, alat-alat mesin kualitas luhur, rel sareng perlindungan lingkungan.

    Kakuatan: 200W / 300W / 500W