Mesin motong laser

Katerangan pondok:

Kakuatan 1000W~3000W
Ukuran méja  1500x3000mm / 1500x4000mm/ 1500x6000mm
2000x4000mm/2000x6000mm/2500x6000mm
Motong sirah Raytool (pokus otomatis) / WSX (pokus otomatis)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek Cina)


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun forkitchenware, ngeusian kabinét, lift jeung sagala rupa cabinetscuttingproduksi.

Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts motor servo brand kawentar tur transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

Parameter Téknis

Barang Parameter 1000W 2000W 3000W
1 Generator laser IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina
2 Panjang gelombang laser 1070nm 1070nm 1070nm
3 Frékuénsi Ulang Laser CW CW CW
4 Sistim nyetir mékanis Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman
5 Sistem PC Kontrol industri, EVOC, Taiwan Kontrol industri, EVOC, Taiwan Kontrol industri, EVOC, Taiwan
6 Unit servo sumbu X 1000W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang 1000W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang 1000W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang
7 Unit servo sumbu Y 2000W servo dualdriver, Fuji, Jepang 2000W servo dualdriver, Fuji, Jepang 2000W servo dualdriver, Fuji, Jepang
8 Unit servo sumbu Z 400W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang 400W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang 400W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang
9 Saklar wates NPN, Omron, Jepang NPN, Omron Jepang NPN, Omron Jepang
10 Min Linewidth 0.2mm(pikeun bahan anu ketebalanna kirang ti 0.4mm) 0.2mm(pikeun bahan anu ketebalanna kirang ti 0.4mm) 0.2mm(pikeun bahan anu ketebalanna kirang ti 0.4mm)
11 Max.Cutting Kandel ≤10mm pikeun baja karbon
≤6mm pikeun stainless steel
≤16mm pikeun baja karbon ≤8mm pikeun stainless steel ≤20mm pikeun baja karbon
≤10mm pikeun stainless steel
12 Terus Waktos Gawé ≥20 jam ≥20 jam ≥20 jam
13 Max.Motong Diménsi 150*300 cm 150*600 cm 150*600 cm
150*400 cm 200*400 cm 200*400 cm
150*600 cm 200*600 cm 200*600 cm
14 Akurasi motong Wortable 0,05 mm/m 0,05 mm/m 0,05 mm/m
15 Diulang Positioning Precision ± 0,05mm/m ± 0,05mm/m ± 0,05mm/m
16 Sasayogian tanaga Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1% Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1% Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%

Motong Sampel

Laser cutting machine6
Laser cutting machine7
Laser cutting machine8
Laser cutting machine9
Laser cutting machine10
Laser cutting machine12

Cheeron Laser (QY Laser) dipikanyaho salaku salah sahiji produsén mesin motong laser serat dual-nyetir anu panggedéna sareng profésional di Cina.Kalawan grup tanaga profésional sarta éféktif, urang tiasa nawiskeun Anjeun dual-supir serat laser mesin motong, dual gear rak nyetir serat laser mesin motong, gear rak dual-driver serat laser kalawan harga low.

Laser cutting machine11

Langkung seueur video motong sapertos di handap ieu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami