Mesin motong laser

Pedaran pondok:

Kakuatan 1000W ~ 3000W
Ukuran méja  1500x3000mm / 1500x4000mm / 1500x6000mm
2000x4000mm / 2000x6000mm / 2500x6000mm
Ngala sirah Raytool (pokus otomatis) / WSX (pokus otomatis)
Sumber laser IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)

Detil Produk

Tanda Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, motong lambar aluminium gancang pisan. Ilaharna nganggo forkitchenware, ngeusian kabinet, lift sareng sababaraha rupa kabinet.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng struktur panduan kalayan kinerja anu saé pikeun ngahontal akurasi gerak anu hadé dina kaayaan gancang-gancang.

Parameter Téknis

Barang Parameter 1000W 2000W 3000W
1 Laser generator IPG Jérman, atanapi Raycus buatan China IPG Jérman, atanapi Raycus buatan China IPG Jérman, atanapi Raycus buatan China
2 Panjang gelombang laser 1070nm 1070nm 1070nm
3 Frékuénsi Ngulang Laser CW CW CW
4 Sistem nyetir mékanis Rack & Pinion, ATLANTA, Jérman Rack & Pinion, ATLANTA, Jérman Rack & Pinion, ATLANTA, Jérman
5 Sistem PC Kontrol industri, EVOC, Taiwan Kontrol industri, EVOC, Taiwan Kontrol industri, EVOC, Taiwan
6 X sumbu servo unit 1000W servo drive tunggal, Fuji, Jepang 1000W servo drive tunggal, Fuji, Jepang 1000W servo drive tunggal, Fuji, Jepang
7 Y sumbu servo unit 2000W servo dobel, Fuji, Jepang 2000W servo dobel, Fuji, Jepang 2000W servo dobel, Fuji, Jepang
8 Unit sumbu servo z 400W servo drive tunggal, Fuji, Jepang 400W servo drive tunggal, Fuji, Jepang 400W servo drive tunggal, Fuji, Jepang
9 Ngawatesan saklar NPN, Omron, Jepang NPN, Omron Jepang NPN, Omron Jepang
10 Min Linewidth 0.2mm (pikeun bahan kalayan kandelna kirang tina 0.4mm) 0.2mm (pikeun bahan kalayan kandelna kirang tina 0.4mm) 0.2mm (pikeun bahan kalayan kandelna kirang tina 0.4mm)
11 Maks. Motong Kandel ≤10mm pikeun baja karbon
≤6mm pikeun stainless steel
≤16mm pikeun baja karbon ≤8mm pikeun stainless steel ≤20mm pikeun baja karbon
≤10mm pikeun stainless steel
12 Dituluykeun Waktos damel ≥20 jam ≥20 jam ≥20 jam
13 Max. Diménsi motong 150 * 300cm 150 * 600cm 150 * 600cm
150 * 400cm   200 * 400cm   200 * 400cm
150 * 600cm   200 * 600cm   200 * 600cm
14 Akurasi motong Wortable 0,05mm / m 0,05mm / m 0,05mm / m
15 Precision Positioning Diulang ± 0,05mm / m ± 0,05mm / m ± 0,05mm / m
16 Sasayogian tanaga Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1% Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1% Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel motong

Laser cutting machine6
Laser cutting machine7
Laser cutting machine8
Laser cutting machine9
Laser cutting machine10
Laser cutting machine12

Cheeron Laser (QY Laser) dipikaterang salaku salah sahiji pabrik serat laser serat dual-nyetir panggedéna sareng propésional di Cina. Kalayan sakumpulan tanaga anu propésional sareng épéktip, urang tiasa nawiskeun anjeun mesin motong serat serat dual-driver, dual gear rak nyetir serat laser mesin motong, gir gear dual-driver serat laser kalayan harga murah.

Laser cutting machine11

Langkung Motong video sapertos dihandap


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami