Laser habis

  • Laser consumables

    Laser habis

    Laser Consumables: Optik spésipér, nozel, Laser Keramik, sareng asesoris Tina kaca spion ka lensa fokus, sareng unggal optik di antawisna, Cheeron laseroffers ngaganti optik laser sareng komponenana, kalebet fokus lensa sareng kaca spion (parabolic), mirror mirror, collimators , retarder fase reflektif, kaca spion, kopling kaluaran, sareng windows output.