Consumables laser

Katerangan pondok:

Konsumsi Laser: Optik spésifikasi lengkep, nozzles, Keramik Laser, sareng asesoris Ti kaca spion pungkur dugi ka lénsa fokus, sareng unggal optik di antawisna, Cheeron laser nawiskeun ngagantian optik sareng komponén laser, kalebet lénsa fokus sareng kaca spion fokus (parabolik), kaca spion bengkok, kolimator. , Retarders fase reflective, kaca spion pungkur, couplers kaluaran, sarta jandéla kaluaran.


Rincian produk

Tag produk

Optik laser ngagantian kami kalebet séng selenide (ZnSe), ogé tambaga (Cu), gallium arsenide (GaAs), germanium (Ge), molibdenum (Mo), sareng silikon (Si).Kanggo inpo tambahan, kontak cheeron laser (wechat: nacy2010-awan, whatsapp: +86 13771335699).Salian optik jeung komponén optik, kami ogé nawarkeun garis komprehensif leuwih 750 ngagantian nozzles laser jeung asesoris, sadayana di stock na diwangun pikeun spésifikasi OEM utama.Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal nozzles ngagantian kami, tingali daptar Nozzles & Asesoris kami.

nozzles motong laser
Lénsa pelindung
cingcin keramik
kabel RF
sealing washer ngajaga eunteung
Panutup organ
jauh nirkabel
Saringan cai
suku cadang séjén

Laser cutting nozzles001
Laser cutting nozzles005
Laser cutting nozzles003
Laser cutting nozzles002
Laser cutting nozzles004
Laser cutting nozzles006
Laser cutting nozzles11
Laser cutting nozzles12

Inpormasi anu langkung lengkep tiasa langsung ngahubungi di handap

Wechat: nacy2010-awan
Whatsapp: +86 13771335699


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami