Laser habis

Pedaran pondok:

Laser Consumables: Optik spésipér, nozel, Laser Keramik, sareng asesoris Tina kaca spion ka lensa fokus, sareng unggal optik di antawisna, Cheeron laseroffers ngaganti optik laser sareng komponenana, kalebet fokus lensa sareng kaca spion (parabolic), mirror mirror, collimators , retarder fase reflektif, kaca spion, kopling kaluaran, sareng windows output.


Detil Produk

Tanda Produk

Élmu optik laser ngagantian urang kaasup séng selenida (ZnSe), ogé tambaga (Cu), gallium arsenide (GaAs), germanium (Ge), molibdenum (Mo), sareng silikon (Si). Kanggo inpormasi tambihan, ngahubungi cheeron laser (wechat: nacy2010-cloud, whatsapp: +86 13771335699). Salaku tambahan kana élmu optik sareng komponén optik, kami ogé nawiskeun garis komprehensif langkung ti 750 nozel laser ngagantian sareng asesoris, sadayana dina stok sareng diwangun kana spésifikasi OEM anu utami. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan nozzles ngagantian kami, tingali daptar Nozzles & Asesoris kami.

Nozzles motong laser
Lénsa pelindung
Cingir keramik
Kabel RF
sealing mesin cuci ngajaga eunteung
Panutup organ
jauh nirkabel
Nyaring cai
suku cadang séjén

Laser cutting nozzles001
Laser cutting nozzles005
Laser cutting nozzles003
Laser cutting nozzles002
Laser cutting nozzles004
Laser cutting nozzles006
Laser cutting nozzles11
Laser cutting nozzles12

Langkung seueur inpormasi tiasa langsung ngahubungi di handap

Wechat: nacy2010-cloud
Whatsapp: +86 13771335699


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk