Mesin beberesih laser

  • Laser rust removal machine

    Mesin panyabutan karat laser

    Alat beberesih laser nyaéta generasi anyar produk perawatan permukaan téknologi luhur anu gampang dipasang, dioperasikeun sareng ngajadikeun otomatis.Operasina basajan.Hurungkeun kakuatan sareng hurungkeun alat, anjeun tiasa ngabersihan tanpa bahan kimia, média sareng cai.Anjeun tiasa sacara manual nyaluyukeun pokus, ngabersihan permukaan melengkung, sareng ngabersihan permukaan kalayan tingkat kabersihan anu luhur.Éta tiasa ngaleungitkeun tar, cet sareng minyak, Noda, kokotor, karat, palapis, palapis sareng lapisan oksida tina permukaan hiji obyék.Industri ieu loba dipaké, ngawengku kapal, perbaikan otomatis, molds karét, parabot mesin kualitas luhur, rel jeung perlindungan lingkungan.

    Kakuatan: 200W / 300W / 500W

  • Low Power 200W 300W 500W Fiber Laser Cleaning Machine Portable Laser Rust Removal Metal Surface Cleaning Machine

    Low Power 200W 300W 500W Serat Laser beberesih Mesin Portabel Laser Rust Lengser Metal Surface beberesih Mesin

    Cheeron Laser Hand-diayakeun mesin beberesih laser, ngagunakeun-daya tinggi serat laser, integrasi terpadu sistem photoelectric jeung desain handheld penampilan, CNC panel kaluaran laser, kalawan precision tinggi, efisiensi tinggi, kinerja ongkos tinggi na ciri séjén.Bisa miceun résin, cet, minyak, noda, kokotor, karat, palapis, plating jeung lapisan oksida dina beungeut objék, sarta eta geus loba dipaké di industri, ngawengku kapal, perbaikan otomatis, molds karét, parabot mesin tinggi-tungtung. , rel, hiji...
  • Fiber laser cleaning machine

    Serat mesin beberesih laser

    Мощность: 200B / 300V / 500V

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami