asesoris laser

  • Laser consumables

    Consumables laser

    Consumables Laser: Optik spésifikasi lengkep, nozzles, Keramik Laser, jeung asesoris Ti kaca spion pungkur nepi ka lénsa fokus, jeung unggal optik di antara, Cheeron laser nawarkeun ngagantian optik laser jeung komponén, kaasup lénsa pokus jeung pokus (parabolic) kaca spion, kaca bend, collimators. , Retarders fase reflective, kaca spion pungkur, couplers kaluaran, sarta jandéla kaluaran.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami