Industrial laser cutter 2500 × 12000 méja tunggal

Katerangan pondok:

Kakuatan 6000W-8000W
Ukuran méja  2000x12000mm / 2500x12000mm
Motong sirah Precitec (Jerman)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek Cina)


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun pangolahan logam / papan galangan kapal / wangunan jeung bahan kandel lianna.
Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts motor servo brand kawentar tur transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

8000W

1

Generator laser

IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ulang Laser

CW

4

Sistim nyetir mékanis

Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

YASKAWA, Jepang

7

Unit servo sumbu Y

YASKAWA, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

YASKAWA, Jepang

9

Saklar wates

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan ketebalan kirang ti 0.4mm)

11

Max.Cutting Kandel

≤25mm pikeun baja karbon
≤20mm pikeun stainless steel

12

Terus Waktos Gawé

≥20 jam

13

Max.Motong Diménsi

2000 * 12000 cm

2500*12000cm

14

Akurasi motong Wortable

0,05 mm/m

15

Diulang Positioning Precision

± 0,05mm/m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%

Motong Sampel

Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table001
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table002
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table004
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table003
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table005
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table006
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table007
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table

Cheeron Laser (QY Laser) dipikanyaho salaku salah sahiji pabrik pemotong serat laser 25120 8000w panggedéna sareng profésional di Cina.Kalawan grup tanaga profésional sarta éféktif, urang tiasa nawiskeun Anjeun 25120 8000w serat laser mesin motong kalawan harga low jeung kualitas alus kalawan layanan pangalusna.

Inpo nu leuwih lengkep nambahkeun wechat sakumaha dihandap: nacy2010-cloud


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami