Mesin motong laser laser kakuatan tinggi

Pedaran pondok:

Kakuatan 6000W-15000W
Ukuran méja  2000x6000mm / 2500x6000mm / 
2500x8000mm / 2500x12000mm
Ngala sirah Precitec-ngagaleuh
Sumber laser IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)

Detil Produk

Tanda Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, motong lambar aluminium gancang pisan. Ilaharna nganggo pengolahan logam / papan galangan kapal / gedong sareng bahan kandel anu sanés.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-ékstraksi, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng struktur panduan kalayan kinerja anu saé pikeun ngahontal akurasi gerak anu hadé dina kaayaan gancang。

Parameter Téknis

Barang

Parameter

8000W

1

Laser generator

IPG Jérman, atanapi Raycus buatan China

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ngulang Laser

CW

4

Sistem nyetir mékanis

Rack & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

X sumbu servo unit

YASKAWA, Jepang

7

Y sumbu servo unit

YASKAWA, Jepang

8

Unit sumbu servo z

YASKAWA, Jepang

9

Ngawatesan saklar

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan kandel kirang ti 0.4mm)

11

Maks. Motong Kandel

≤25mm pikeun baja karbon
≤20mm pikeun stainless steel

12

Dituluykeun Waktos damel

≥20 jam

13

Max. Diménsi motong

2000x6000mm

2500x6000mm

2500x8000mm

2500x12000mm

14

Akurasi motong Wortable

0,05mm / m

15

Precision Positioning Diulang

± 0,05mm / m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel motong

Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table002
High power Metal laser cutting machine4
High power Metal laser cutting machine5
High power Metal laser cutting machine6
High power Metal laser cutting machine7

Cheeron Laser (QY Laser) kasohor salaku salah sahiji pabrik pangukur serat laser 2000x6000mm 8000w anu panggedéna sareng propésional di Cina. Kalayan sakumpulan tanaga anu propésional sareng épéktip, kami tiasa nawiskeun anjeun mesin motong serat laser 2060 8000w dina harga murah sareng kualitas anu saé kalayan layanan pangsaéna.

Langkung seueur inpormasi nambihan wechat sapertos dihandap: nacy2010-cloud


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami