Mesin motong laser logam kakuatan tinggi

Katerangan pondok:

Kakuatan 6000W-15000W
Ukuran méja  2000x6000mm / 2500x6000mm/
2500x8000mm / 2500x12000mm
Motong sirah Precitec-procutter
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek Cina)


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun pangolahan logam / papan galangan kapal / wangunan jeung bahan kandel lianna.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts brand kawentar servo motor jeung transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

8000W

1

Generator laser

IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ulang Laser

CW

4

Sistim nyetir mékanis

Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

YASKAWA, Jepang

7

Unit servo sumbu Y

YASKAWA, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

YASKAWA, Jepang

9

Saklar wates

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan ketebalan kirang ti 0.4mm)

11

Max.Cutting Kandel

≤25mm pikeun baja karbon
≤20mm pikeun stainless steel

12

Terus Waktos Gawé

≥20 jam

13

Max.Motong Diménsi

2000x6000mm

2500x6000mm

2500x8000mm

2500x12000mm

14

Akurasi motong Wortable

0,05 mm/m

15

Diulang Positioning Precision

± 0,05mm/m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%

Motong Sampel

Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table002
High power Metal laser cutting machine4
High power Metal laser cutting machine5
High power Metal laser cutting machine6
High power Metal laser cutting machine7

Cheeron Laser (QY Laser) kasohor salaku salah sahiji pabrik pemotong serat laser 2000x6000mm 8000w panggedéna sareng profésional di Cina.Kalawan grup tanaga profésional sarta éféktif, urang tiasa nawiskeun Anjeun 2060 8000w serat laser mesin motong kalawan harga low jeung kualitas alus kalawan layanan pangalusna.

Inpo nu leuwih lengkep nambahkeun wechat sakumaha dihandap: nacy2010-cloud


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami