Handheld Laser Mesin Las

Katerangan pondok:

Fleksibel pikeun las sagala wangun, contona T, L, busur badag sarta bagian buleud kalayan diaméter leuwih ti 30mm


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

railings tina tangga jeung lift, rak, oven, guardrail stainless steel, kotak listrik, suplai imah stainless steel, ware dapur, tanaga listrik, jati, produsén mobil, alat & mesin, militér, industri kapal jsb.

Bahan sareng ketebalan las

Handheld Laser Welding Machine7

Kaunggulan tina mesin las laser

Kalenturan: éta cocog pikeun las sagala produk ngawangun

efisiensi tinggi
• laju las nyaéta 2-10 kali leuwih gancang batan speed processing las tradisional • • cocog jeung rupa-rupa model, jeung waktu changeover pondok

kualitas las luhur:
• euweuh distorsi, euweuh tapak tatu las, sarta pohara kuat
• las permukaan kelim lemes jeung geulis, teu kudu nyieun processing grinding salajengna, ngahemat waktu jeung ongkos

Desain kompak modular kalayan spasi perenah kirang, geulis tur gampang pikeun mulasara tur commissioning;

Operasi basajan: operator bakal ngamimitian gancang sanajan tanpa pangalaman nanaon.

Handheld Laser Welding Machine8
Handheld Laser Welding Machine13
Handheld Laser Welding Machine9
Handheld Laser Welding Machine10
Handheld Laser Welding Machine12

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami