Mesin Las Laser Genggem

Pedaran pondok:

Fleksibel pikeun ngelas sadaya bentuk, contona T, L, busur ageung sareng bagian buleudna kalayan diaméterna langkung ti 30mm


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

pager tangga sareng lift, rak, oven, penjaga stainless steel, kotak listrik, pasokan bumi stainless steel, gudang dapur, énergi listrik, mebel, pabrik mobil, alat & mesin, militér, industri kapal jsb. 

Kandel sareng ketebalan las

Handheld Laser Welding Machine7

Kaunggulan mesin las laser

Kalenturan: éta cocog pikeun ngelas sagala produk anu bentukna

Efisiensi tinggi
• kagancangan las 2-10 kali langkung gancang tibatan speed pamrosésan las tradisional • • cocog sareng seueur modél, sareng waktos perubahan anu pondok

Kualitas las tinggi:
• henteu distorsi, henteu tapak tatu, sareng kuat pisan 
• permukaan jahitan las lancar sareng éndah, henteu kedah ngadamel pengolahan grinding salajengna, ngahémat waktos sareng biaya 

Desain kompak modular kalayan kirang ruang perenah, éndah sareng gampang dijaga sareng dikerjakeun;

Operasi saderhana: operator bakal ngamimitian gancang bahkan tanpa aya pangalaman.

Handheld Laser Welding Machine8
Handheld Laser Welding Machine13
Handheld Laser Welding Machine9
Handheld Laser Welding Machine10
Handheld Laser Welding Machine12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk