Mesin motong laser Fiebr tanpa panutup

Pedaran pondok:

Kakuatan 1500W ~ 4000W
Ukuran méja  1500x3000mm 
Ngala sirah Raytool-pokus otomatis
Sumber laser IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)

Detil Produk

Tanda Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, motong lambar aluminium gancang pisan. Ilaharna nganggo pengolahan logam / papan galangan kapal / gedong sareng bahan kandel anu sanés.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng struktur panduan kalayan kinerja anu saé pikeun ngahontal akurasi gerak anu hadé dina kaayaan gancang-gancang.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

3000W

1

Laser generator

IPG Jérman, atanapi Raycus buatan China

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ngulang Laser

CW

4

Sistem nyetir mékanis

Rack & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

X sumbu servo unit

Fuji, Jepang

7

Y sumbu servo unit

Fuji, Jepang

8

Unit sumbu servo z

Fuji, Jepang

9

Ngawatesan saklar

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan kandel kirang ti 0.4mm)

11

Maks. Motong Kandel

≤20mm pikeun baja karbon
≤10mm pikeun stainless steel

12

Dituluykeun Waktos damel

≥20 jam

13

Max. Diménsi motong

1500 * 3000mm

14

Akurasi motong Wortable

0,05mm / m

15

Precision Positioning Diulang

± 0,05mm / m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel motong

Shuttle Table Laser Cutting Machine01
Shuttle Table Laser Cutting Machine02
Shuttle Table Laser Cutting Machine03

Cheeron Laser (QY Laser) kawéntar salaku salah sahiji produsen serat laser cutter serat laser anu paling ageung sareng propésional 3015 3000w di Cina. Kalayan sakumpulan tanaga anu propésional sareng épéktip, kami tiasa nawiskeun anjeun mesin motong laser serat 3015 3000w dina harga murah sareng kualitas anu saé kalayan layanan pangsaéna.

Langkung seueur inpormasi nambihan wechat sapertos dihandap: nacy2010-cloud


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami