Kontak

Wuxi Qingyuan Laser Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

No.30 Hongyue Jalan, Hongshan Street, Kacamatan anyar, Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

Telepon: 0086-510-81973618
whatsapp: +86 13771335699

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami