Pidéo perusahaan

S01E01 Nyaéta mesin kami
cocog pikeun industri anjeun

S01E02 Kumaha mendakan anu cocog
mesin motong serat laser

S01E03 Kumaha laser cheeron
janten non-lebu sareng rugi minimum

S01E05 Kumaha manufacuring
benifit tina internét

S01E06 Kumaha urang ngalakukeun
urang saatos jasa penjualan

S01E07 Beda antara
méja tunggal sareng méja bursa

S01E08 Naha qingyuan urang
produk mahal

S01E09 Naon anu kedah dilakukeun upami
urutan motong leungit

S01E10 Naha anjeun terang
mesin laser platform tunggal

S01E11 Naha anjeun terang tabel motong mesin motong laser

S01E12 Naha anjeun terang mesin motong pipa tilu chucks

Pabrik VR