Bahan coil Mesin motong Laser

Pedaran pondok:

Aplikasi Mesin motong Laser Coil
Utamana saé pikeun produksi ngeusian Kabinet, Dapur, Kabinet Industri, kabinét palatih, sistem vatilasi. Sareng Ngolahna, sareng bahan kandelna kandel kirang tina 2mm baja karbon, stainless steel, baja silikon sareng bahan gulungan logam sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Téknis

■ Beurat Bahan Ngunggah: 5 ton sareng 10 ton opsional
■ Parabot Parangkat Decoiling: Akurasi Flatness ± 0,5mm
■ Ngaleungitkeun Kandel Lambaran: ≤2mm atanapi pelanggan
■ Ngaleungitkeun Jembar: 1300mm, 1500mm opsional
■ Akurasi Sistem Dahar: ± 0.2mm

Mesin di pabrik konsumén

Mesin motong laser coil anu munggaran di Cina dikembangkeun sareng diproduksi di 2015 ku factoru kami, dugi ka ayeuna urang ngahasilkeun langkung ti 35 set kanggo pasar lokal cina sareng pasar luar negeri sapertos Indonésia sareng Malaysia, sapinuhna minuhan sarat-sarat konsumén kalayan kauntungan hemat biaya tenaga kerja, ningkatkeun efisiensi produksi.

Coil material Laser Cutting Machine3
Coil material Laser Cutting Machine9
Coil material Laser Cutting Machine5
Coil material Laser Cutting Machine6
Coil material Laser Cutting Machine7
Coil material Laser Cutting Machine8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk