Mesin motong laser bahan coil

Katerangan pondok:

Coil fed laser motong Aplikasi Mesin
Utamana alus pikeun produksi ngeusian Kabinet, Dapur ware, Kabinet Industri, kabinét pelatih, sistem vatilation.Jeung Processing, sarta ketebalan lambar bahan kirang ti 2mm baja karbon, stainless steel, baja silikon jeung bahan roll logam lianna.


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

■ Bahan Loading Beurat: 5 ton sarta 10tons pilihan
■ Parameter Sistim Decoiling: akurasi Flatness ± 0,5mm
■ Ketebalan Lambaran Decoiling: ≤2mm atanapi customerized
■ Decoiling Width: 1300mm, 1500mm pilihan
■ Dahar Sistim akurasi: ± 0.2mm

Mesin di pabrik konsumén

Mesin motong laser coil munggaran di Cina dikembangkeun sareng diproduksi dina taun 2015 ku factoru kami, sajauh ieu kami parantos ngahasilkeun langkung ti 35sets pikeun pasar lokal Cina sareng pasar luar negeri sapertos Indonesia sareng Malaysia, sapinuhna nyumponan sarat para nasabah kalayan kauntungan tina nyimpen. biaya tanaga gawé, ngaronjatkeun efisiensi produksi.

Coil material Laser Cutting Machine3
Coil material Laser Cutting Machine9
Coil material Laser Cutting Machine5
Coil material Laser Cutting Machine6
Coil material Laser Cutting Machine7
Coil material Laser Cutting Machine8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami