Mesin motong laser coil

  • Coil material Laser Cutting Machine

    Bahan coil Mesin motong Laser

    Aplikasi Mesin motong Laser Coil
    Utamana saé pikeun produksi ngeusian Kabinet, Dapur, Kabinet Industri, kabinét palatih, sistem vatilasi. Sareng Ngolahna, sareng bahan kandelna kandel kirang tina 2mm baja karbon, stainless steel, baja silikon sareng bahan gulungan logam sanés.