Coil sareng mesin motong lambar

Pedaran pondok:

 Coil sareng mesin motong lambar

2mm baja karbon, stainless steel, baja silikon, baja galvanis sareng bahan gulungan logam anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana mesin motong laser Coil-fed

Hiji mesin kalayan terpadu tilu dina hiji fungsi pikeun uncoiling, tuang sareng motong, ngabongkar momotanana anu ngarobih metode produksi tradisional, mesin ieu mangrupikeun lini produksi otomatis, kalayan kaunggulan:
1. ngahémat biaya tenaga kerja: hiji padamel tiasa ngaoperasikeun mesinna
2. hemat bahan loading sareng ngabongkar waktos, ningkatkeun efisiensi produksi ku 2 kali
3. biaya bahan coil langkung handap tina lambaran, ngalempengkeun biaya tiasa ngahémat 20usd / ton
4. cocog pikeun diversifikasi sareng produksi non-standar, motong file tiasa sacara bébas disarangukeun pikeun ngahémat bahan, tingkat panggunaan matéri umumna di luhur 90% ~ 95%
5. bahan dina coil peryogi kirang ruang pabrik, merenah pikeun ngatur stok

Rincian Mesin

coil fed laser cutting machine 3
coil fed laser cutting machine4
coil fed laser cutting machine 5

1) Méja gulung bakal ngirangan goresan di handapeun lambar coil

1)Rolling table will reduce the scratches underside of the coil sheet
1)Rolling table will reduce the scratches underside of the coil sheet1

1) Méja gulung bakal ngirangan goresan di handapeun lambar coil

Sawtooth

1) Méja gulung bakal ngirangan goresan di handapeun lambar coil

2)Unloading Conveyor

Parameter Téknis

1

Motong Kandel

Clambar minyak

Kandel coil standar≤2mm  

PS: Nalika kandelna ningkat, lebar Ningkatkeun bahan naék. 

Dina kandelna 1.2mm pikeun produksi massa bahan coil anu pangsaéna.

Upami Lambaran Manual Lempeng Loading Kandel:

Hadé kirang ti 5mm, upami hirupna aluminium sawtooth bakal disingget teuing

2

Max. Diménsi motong

Clebar minyak:  1300mm  

Sheet lébar: 1500mm

Panjangna: 3000mm

3

Diménsi méja mindahkeun

Lebar: 1500mm

Panjangna: 3000mm

4

Suplai Daya: Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami