Coil jeung mesin motong lambar

Katerangan pondok:

Coil jeung mesin motong lambar

2mm baja karbon, stainless steel, baja silikon, baja galvanized jeung bahan roll logam lianna.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan tina Coil-fed mesin motong laser

Hiji mesin kalawan terpadu tilu dina hiji fungsi uncoiling, dahar jeung motong, unloading nu ngarecah metoda produksi tradisional, mesin ieu mangrupa garis produksi otomatis, kalawan kaunggulan:
1. nyimpen ongkos kuli: hiji worker tiasa operator mesin
2. nyimpen bahan loading na unloading waktos, ngaronjatkeun efisiensi produksi ku 2times
3. biaya bahan coil leuwih handap lambar, biaya straightening tiasa nyimpen 20usd / ton
4. cocog pikeun Tumuwuhna jeung produksi non-standar, motong file bisa kalawan bébas nested nyimpen bahan, laju utilization bahan umumna luhur 90% ~ 95%
5. bahan di coil nyokot spasi pabrik kirang, merenah pikeun ngatur stock

Rincian mesin

coil fed laser cutting machine 3
coil fed laser cutting machine4
coil fed laser cutting machine 5

1) Méja rolling bakal ngurangan goresan underside tina lambaran coil

1)Rolling table will reduce the scratches underside of the coil sheet
1)Rolling table will reduce the scratches underside of the coil sheet1

1) Méja rolling bakal ngurangan goresan underside tina lambaran coil

Sawtooth

1) Méja rolling bakal ngurangan goresan underside tina lambaran coil

2)Unloading Conveyor

Parameter Téknis

1

Ketebalan motong

CLambaran minyak:

Standard coil thickness≤2mm

PS: Salaku ketebalan ngaronjatna, lebar Leveling bahan nurun.

Dina ketebalan 1.2mm pikeun produksi masal bahan coil anu pangsaéna.

If Lembar ManualPiringKetebalan Loading:

Hadé kirang ti 5mm, disebutkeun umur sawtooth aluminium bakal disingget teuing

2

Max.Motong Diménsi

Clebar minyak:1300 mm

Slebar heel:1500mm

Panjangna: 3000mm

3

Méja mindahkeun dimensi

rubak: 1500mm

Panjangna: 3000mm

4

Catu daya: Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami