Mesin motong laser pipa ageung

  • Big pipe laser cutting machine

    Mesin motong laser pipa ageung

    Kakuatan: 2000W-3000W
    Panjang pipa: 6m / 8m / 9m / 12m
    Jenis Tube: pipa buleud, alun-alun, sagi opat, bujur, segitiga sareng pipa C
    Ukuran tabung: pipa buleud 20-320mm, pipa pasagi 220 * 220mm
    Motong sirah: Raytool (pokus otomatis)
    Sumber laser: IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)
    Dua chuck / Tilu chucks
    Chuck payun: Pneumatik
    Chuck Tengah: Pneumatik
    Deui Chuck: Pneumatik
    Max Ngamuat
    Pipa tunggal Max. Beurat: 280kgs