Cutter laser anu mampuh

Pedaran pondok:

Kakuatan 1000W
Ukuran méja  1500x3000mm / 1500x4000mm / 1500x6000mm
Ngala sirah Raytool (pokus otomatis)
Sumber laser IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)

Detil Produk

Tanda Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, motong lambar aluminium gancang pisan. Ilaharna nganggo forkitchenware, ngeusian kabinet, lift sareng sababaraha rupa kabinet.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng struktur panduan kalayan kinerja anu saé pikeun ngahontal akurasi gerak anu hadé dina kaayaan gancang-gancang.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

1000W

1

Laser generator

IPG Jérman, atanapi Raycus buatan China

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ngulang Laser

CW

4

Sistem nyetir mékanis

Rack & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

X sumbu servo unit

1000W servo drive tunggal, Fuji, Jepang

7

Y sumbu servo unit

2000W servo dobel, Fuji, Jepang

8

Unit sumbu servo z

400W servo drive tunggal, Fuji, Jepang

9

Ngawatesan saklar

NPN, Omron, Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan kandel kirang ti 0.4mm)

11

Maks. Motong Kandel

≤10mm pikeun baja karbon
≤6mm pikeun stainless steel

12

Dituluykeun Waktos damel

≥20 jam

13

Max. Diménsi motong

150 * 300cm

150 * 400cm

150 * 600cm

14

Akurasi motong Wortable

0,05mm / m

15

Precision Positioning Diulang

± 0,05mm / m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel motong

Laser cutting machine11
Laser cutting machine6
Laser cutting machine7
Laser cutting machine9
Laser cutting machine9

Cheeron Laser(QY Laser) kasohor salaku salah sahiji anu pang ageung sareng propésional 1530 1000w serat laser cutter pabrik jeung pemasok di Cina. Kalayan sakumpulan tanaga propésional sareng épéktip, kami tiasa nawiskeun anjeun 1530100Mesin motong serat laser 0w dina harga murah sareng kualitas saé kalayan layanan pangsaéna.

Langkung Motong video sapertos dihandap


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk