Pamotong Laser anu Mampuh

Katerangan pondok:

Kakuatan 1000W
Ukuran méja  1500x3000mm / 1500x4000mm/ 1500x6000mm
Motong sirah Raytool (pokus otomatis)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek Cina)


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun forkitchenware, ngeusian kabinét, lift jeung sagala rupa cabinetscuttingproduksi.

Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts motor servo brand kawentar tur transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

1000W

1

Generator laser

IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ulang Laser

CW

4

Sistim nyetir mékanis

Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

1000W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang

7

Unit servo sumbu Y

2000W servo dualdriver, Fuji, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

400W servo tunggal nyetir, Fuji, Jepang

9

Saklar wates

NPN, Omron, Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan ketebalan kirang ti 0.4mm)

11

Max.Cutting Kandel

≤10mm pikeun baja karbon
≤6mm pikeun stainless steel

12

Terus Waktos Gawé

≥20 jam

13

Max.Motong Diménsi

150*300 cm

150*400 cm

150*600 cm

14

Akurasi motong Wortable

0,05 mm/m

15

Diulang Positioning Precision

± 0,05mm/m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%

Motong Sampel

Laser cutting machine11
Laser cutting machine6
Laser cutting machine7
Laser cutting machine9
Laser cutting machine9

CheeronLaser(Laser QY)kasohor salaku salah sahiji anu panggedéna sareng profésional 15301000w serat laser cutterpabrik jeung suppliers di Cina.Kalayan sakelompok tanaga profésional sareng efektif, kami tiasa nawiskeun anjeun 15301000w serat laser mesin motong kalawan harga lowsarta kualitas alus kalawan layanan pangalusna.

Langkung seueur video motong sapertos di handap ieu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami