Tentang Kami

about-us

Ngeunaan pausahaan

Kusabab na estabilised di 2008, Cheeron Laser (QY Laser) geus terus dimekarkeun nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur CNC mesin motong laser kalawan harga pikaresepeun tur oge salah sahiji usaha ngarah di Cina.

Sajarah pausahaan

Cheeron laser (QY Laser) diadegkeun dina 2008, dedicated ka ukur serat laser mesin motong R & D, desain, produksi jeung jualan.Urang nengetan téhnologi, kualitas, aplikasi, conformity optimasi pasar jeung nyokot "efisiensi luhur, kinerja luhur, precision luhur" salaku tujuan urang.Urang ogé geus dimekarkeun leuwih ti 80 model produk, unggal jenis mesin geus ngahontal pasar domestik jeung internasional ngarah tingkat.

Naon ngajadikeun Cheeron Laser (QY Laser) béda ti 90% tina pabrik domestik nu ngolah serat optik mesin motong laser:
1. Kami geus dimimitian ngahasilkeun mesin motong serat laser saprak 2008. 12 taun dina widang ieu geus dibawa leuwih pangalaman.
2. Kami komitmen ka mesin motong serat laser ti 700 watt kana 15000 watt, sarta kami dimaksudkeun pikeun nyieun pangalusna dina urutan bersaing jeung batur.Ayeuna kami nyayogikeun 1500 watt dugi ka 20000 watt.
3. Pausahaan ngabogaan tim R & D kuat, kaasup 65 insinyur, diantarana aya 10 kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman dina mesin serat laser, anu difokuskeun ngembangkeun téhnologi anyar jeung alat-alat tinggi-tech, nu ngajadikeun urang salawasna a pamingpin pasar.
4. Urang boga tim layanan sanggeus-jualan ngora jeung ngalaman kalawan 60 insinyur lokal jeung 5 insinyur asing.

GH
Sagedengeun ti eta, urang boga tim teknis kuat nu teu ngan bisa nyadiakeun mesin baku, tapi ogé ngaropea aranjeunna nurutkeun sarat customer.

Tim inti

Tim inti kami gaduh postdoctoral sareng doktor, anu ngagaduhan latar tukang dina aplikasi laser sareng panalungtikan di luar negeri, sareng langkung ti 10 taun pangalaman dina industri laser.
Tim téknis: urang gaduh 65 teknisi
8 Insinyur Téknis Senior, utamana jawab laser R&D.
25 technicians panengah, utamana jawab rojongan teknis pre-diobral sarta layanan sanggeus-jualan, pikeun mastikeun stabilitas karya mesin sarta credibility pasar;
32 insinyur teknis junior, utamana jawab manufaktur sarta kadali kualitas, pikeun mastikeun kualitas luhur, mesin-kinerja luhur pikeun konsumén.

Pausahaan taat kana gagasan "unggul ku kualitas".Saatos 8 taun pangwangunan sareng kamekaran, anu paling penting nyaéta pikeun kéngingkeun kapercayaan para nasabah sareng reputasi anu saé.

Kami yakin janten pasangan pangsaéna anjeun!

Kasus palanggan

Customer case
Customer case3
Customer case2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami