Tentang Kami

about-us

Ngeunaan perusahaan

Kusabab didirikeun taun 2008, Cheeron Laser (QY Laser) teras-terasan dikembangkeun pikeun nyayogikeun nasabah mesin motong laser laser kualitas luhur kalayan harga anu pikaresepeun sareng ogé mangrupikeun perusahaan terkemuka di Cina.

Sejarah perusahaan

Cheeron Laser (QY Laser) didirikeun taun 2008, didaptarkeun pikeun ukur mesin motong serat laser R&D, desain, produksi sareng penjualan. Kami merhatoskeun kana téknologi, kualitas, aplikasi, optimasi pasar saluyu sareng nyandak "efisiensi langkung luhur, kinerja langkung luhur, presisi langkung luhur" salaku tujuan urang. Kami ogé parantos ngembangkeun langkung ti 80 modél produk, masing-masing jinis mesin parantos dugi kana tingkat pamimpin pasar domestik sareng internasional. 

Naon anu damel Cheeron Laser (QY Laser) bénten sareng 90% pabrik domestik anu ngolah mesin serat laser serat optik:
1. Kami parantos ngamimitian ngahasilkeun mesin motong laser serat ti saprak 2008. 12 taun dina bidang ieu parantos langkung seueur pangalaman.
2. Kami komitmen pikeun mesin serat laser motong tina 700 watt dugi ka 15000 watt, sareng kami narékahan pikeun ngajantenkeun anu pangsaéna pikeun bersaing sareng anu sanés. Ayeuna kami nyayogikeun 1500 watt dugi ka 20000 watt.
3. Perusahaan ngagaduhan tim R&D anu kuat, kalebet 65 insinyur, di antawisna aya 10 kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina mesin serat laser, anu fokus kana pamekaran téknologi énggal sareng alat-alat téknologi luhur, anu ngajantenkeun kami salawasna pamimpin pasar.
4. Kami gaduh tim jasa jual-ngora sareng ngalaman kalayan 60 insinyur lokal sareng 5 insinyur asing.

GH
Di sagigireun éta, urang gaduh tim téknis anu kuat anu henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun mesin standar, tapi ogé ngarobihna numutkeun kabutuhan pelanggan.

Tim inti

Tim inti kami ngagaduhan postdoctoral sareng gelar doktor, anu ngagaduhan latar dina aplikasi laser sareng panilitian di luar negeri, sareng langkung ti 10 taun pangalaman dina industri laser.
Tim téknis: urang gaduh 65 teknisi
8 Insinyur Téknis Senior, utamina jawab laser R&D.
25 teknisi panengah, utamina tanggel waler pikeun dukungan téknis pra-jual sareng layanan purna jual, pikeun mastikeun stabilitas karya mesin sareng krédibilitas pasar;
32 insinyur téknis junior, utamina jawab manufaktur sareng kontrol kualitas, pikeun mastikeun mesin kualitas-luhur, kinerja tinggi pikeun konsumén.

Perusahaan nuturkeun pamanggih "unggul ku kualitas". Saatos 8 taun pamekaran sareng kamekaran, hal anu paling penting nyaéta kéngingkeun kapercayaan konsumén sareng reputasi anu saé.

Kami yakin janten pasangan anu pangsaéna anjeun!

Kasus palanggan

Customer case
Customer case3
Customer case2