2022 Tipe Anyar 30125-Format ageung Serat Laser Mesin Motong Laser Daya Tinggi Laser Cutter pikeun Lambaran Logam

Katerangan pondok:

Otomatis-ngadalikeun SYSTERM AND AI FUCTION

Mesin motong laser serat generasi anyar


Rincian produk

Tag produk

Otomatis-ngadalikeun SYSTERM AND AI FUCTION

Mesin motong laser serat generasi anyar

Ieu bisa stablely diolah malah plat aluminium, lambar galvanized, plat kuningan jeung bahan reflective tinggi lianna.

Éta tiasa ngirangan biaya pangropéa sareng biaya operasi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi piring ipis sareng sedeng

Numutkeun piring disimpen dina, Ieu bisa nyaluyukeun posisi fokus sirah laser sarta parameter motong otomatis.Éta langkung merenah sareng langkung gancang pikeun dianggo.

Éta ngagaduhan fungsi AI sapertos fungsi setting sareng ngawaskeun fungsi status pamrosésan.

Éta dilengkepan sistem CNC, anu canggih, fleksibel sareng gampang dioperasikeun pikeun palanggan.

Éta pamutahiran salajengna operasi.

1. Alat mesin: lambar baja dilas jeung dirancang balok gantry

2. gearing The: ngagunakeun susunan produk brand high-end diimpor

3. High rigidity precision reducer: ngagunakeun téhnologi Jerman

4. rak jeung pinion: ROR Jerman

5. Guide rail: Taiwan DTX na-precision tinggi-speed tinggi rail lianna

6. Mékanisme transmisi

7. Sistim kontrol Shanghai Bochu: kombinasi organik motong laser

8. Warna utama: biru poék jeung bodas

Sakabeh mesin Sigana geulis tur anggun, sarta operasi ramah-pamaké.

 2

▲ Kualitas Beam Alus

▲ The Blindingly High Stabilitas

▲ Jalur cahaya: Angkutan serat                                              

▲ Paké software profésional

▲ Widened pituduh rail rojongan permukaan

▲ The perumahan pinuh enclosed

▲ Biaya ngajalankeun low

Parameter Téknis

Panjang gelombang laser 1080±5nm
Daya Maksimum 20000W
Akselerasi Max 0.3G
Konsumsi Daya 8 kw
Max Speed speed kompléks ≤60m / mnt
Min Linewidth 0.2mm (pikeun bahan kalayan ketebalan kirang ti 0.4mm), gumantung kana ketebalan lambar
 Ketebalan motong MS: max 70mm, produksi 60mm;SS: max 100mm, produksi 90mm;
 Diménsi motong Méja tunggal tipe kabuka 3000 * 12500mm
Méja motong Akurasi Mékanis: ± 0.20mm
X, Y diulang Positioning Precision: ± 0.15mm
Catu daya: Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz / 60HZ ± 1%

Kaunggulan Mesin

1.Cina brand fokus listrik BOCI BLT641

 3

 4

2.kabinét kontrol Independent

Kaasup panel operasi layar badag, kotak rékayasa, AC, motor servo, jsb.

 5

3.Sistim lubrication otomatis

 6

4. Dust panutup kalawan panyalindungan logam

 7

5. perlakuan panas

 8

6.Unlimited kadali jauh

* Éta tiasa ningalikeun koordinat workpiece sareng koordinat mékanis sumbu X sareng Y sacara real waktos, sareng tiasa ningalikeun laju, nilai léngkah, jsb.

* Éta tiasa nyetél asal workpiece, balik deui ka asal gawé, balik deui ka asal mékanis, adjustment speed feed, nilai hambalan jeung fungsi séjén;

* Kontrol kakuatan laser: laser on / off, switch kontrol pompa hawa, jsb;

* Ngadopsi téknologi transmisi nirkabel berprestasi tinggi, pangiriman frekuensi hopping, enkripsi data, anti gangguan anu kuat, stabil sareng dipercaya.

 9

7. Pangeringan

* Sistim sirkulasi cai cooling éksternal, kalawan deionizer, filter, kontrol hawa konstan, bisa nyingkahan sering ngagantian cai sirkulasi;

* The akurasi kontrol hawa nyaéta ± 1 ℃;

* The thermostat calakan boga dua mode kontrol suhu, nu cocog pikeun kasempetan béda;aya rupa-rupa setélan sareng fungsi tampilan sesar;

* Fungsi panyalindungan alarem: panyalindungan reureuh compressor;compressor panyalindungan overcurrent;alarem aliran cai;suhu luhur / hawa low alarem;

 10

8.No kawat luar pikeun bagian listrik

* Basajan sareng nirkabel

* Hemat rohangan

* Penampilan novel

* Perawatan anu sampurna

 a

9.System kerangka

b

 c

 d

 e

Kusabab ngadegna taun 2008, Cheeron Laser (QY Laser) geus terus dimekarkeun pikeun nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur CNC mesin motong laser kalawan harga pikaresepeun tur oge salah sahiji usaha ngarah di Cina.

 f


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami