1500W Tube Laser Mesin motong

Katerangan pondok:

kakuatan: 1000W-3000W
Jenis pipah: pipa buleud, pasagi, sagi opat, oval, segitiga sareng pipa C
Ukuran tube: 20-219mm pipe buleud, 150 * 150mm pipe pasagi
Kepala motong: Raytool (pokus otomatis)
Sumber laser: IPG (merek Jerman)/Raycus(merek Cina)
Dua cuk
Chuck hareup: Pneumatic
Balik Chuck: Pneumatic
Max Loading
Pipa tunggal: 200kgs
Unloading: Pilihan


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Sheet And Tube Laser Cutting Machine001

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun forkitchenware, ngeusian kabinét, lift jeung sagala rupa cabinetscuttingproduksi.

Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts brand kawentar servo motor jeung transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina-speed tinggi pipe kaayaan. ngetik.

1500W Tube Laser Cutting Machine4
1500W Tube Laser Cutting Machine5

Motong Sampel

1500W Tube Laser Cutting Machine10
1500W Tube Laser Cutting Machine6
1500W Tube Laser Cutting Machine8
1500W Tube Laser Cutting Machine7
1500W Tube Laser Cutting Machine9

Cheeron Laser (QY Laser) dipikanyaho salaku salah sahiji anu panggedéna sareng profésional 0260 + 6m 1500w pabrik mesin motong serat laser sareng supplier di Cina.Kalawan grup tanaga profésional sarta éféktif, urang tiasa nawiskeun Anjeun 0260 + 6m 1500w serat mesin motong laser kalawan harga low.

1500W Tube Laser Cutting Machine11
1500W Tube Laser Cutting Machine12

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami