15000W 2500x8000mm Serat mesin motong laser

Pedaran pondok:

Kakuatan 15000W
Ukuran méja  2000x6000mm / 2500x8000mm / 2500x12000mm
Ngala sirah Raytool-pokus otomatis
Sumber laser IPG (mérek Jérman) / Raycus (mérek Cina)

Detil Produk

Tanda Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah seueur dianggo dina ngolah waja karbon, tahan karat, baja campuran, lambar galvanis, motong lambar aluminium gancang pisan. Ilaharna nganggo pengolahan logam / papan galangan kapal / gedong sareng bahan kandel anu sanés.

Serat Laser Cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem pendingin, sistem fume-extraction, éta ngadopsi motor servo mérek terkenal sareng transmisi sareng struktur panduan kalayan kinerja anu saé pikeun ngahontal akurasi gerak anu hadé dina kaayaan gancang-gancang.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

15000W

1

Laser generator

IPG Jérman, atanapi Raycus buatan China

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ngulang Laser

CW

4

Sistem nyetir mékanis

Rack & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

X sumbu servo unit

YASKAWA, Jepang

7

Y sumbu servo unit

YASKAWA, Jepang

8

Unit sumbu servo z

YASKAWA, Jepang

9

Ngawatesan saklar

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan kandel kirang ti 0.4mm)

11

Maks. Motong Kandel

≤25mm pikeun baja karbon
≤20mm pikeun stainless steel

12

Dituluykeun Waktos damel

≥20 jam

13

Max. Diménsi motong

2000x6000mm

2500x6000mm

2500x8000mm

2500x12000mm

14

Akurasi motong Wortable

0,05mm / m

15

Precision Positioning Diulang

± 0,05mm / m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-tahap 5 kawat AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Konsumsi Kakuatan

Barang

Nami

Konsumsi Kakuatan  

(KW / H)

Total Kakuatan

Divisor

Konsumsi Daya Total

1

Laser generator

43.0

81.0

81 * 50%

= 40,5

40.5Kw / Jam

2

Méja motong

15.5

3

Cai Chiller

15.0

4

Kipas béak

7.5

Biaya Produksi Mesin

Motong konsumsi bénsin
Salaku conto: 1mm lambar baja hampang diteruskeun motong
Satengah tina tank O2, unggal tank O2 (tekanan 15.5Mpa, kemurnian 99.5%), biayana sakitar 2,6usd / tank, 1.3usd / per
Salaku conto: 1mm stainless steel atanapi lambar aluminium terus motong
Liquid N2, 125kgs / tank (kalayan biaya 41usd) tiasa dianggo salami 12 jam
Cairan N2 (99,99% purity) kaunggulan dibandingkeun sareng gas murni N2 (99,99% purity):
Ongkosna kirang, sakitar 1/4 gas murni N2
ngahémat waktos ngarobih tank sareng hindarkeun limbah sésa-sésa dina bak.

Total Biaya Produksi Mesin

Barang

Nami

MS (1mm)

SS (1mm)

1

Konsumsi listrik

$ 5,50

$ 5,50

2

Gas

$ 1,30

$ 3,50

3

Bagian anu tiasa dianggo (kaca spion panyalindungan, ring keramik, nozel, lensa fokus)

$ 0,50

$ 0,50

Total

$ 7,30

$ 9,50

Sampel motong

15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine5
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine3
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine6
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine4
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine7

Cheeron Laser (QY Laser) kasohor salaku salah sahiji pabrik pangukur serat laser 2000x6000 15000w pangageungna sareng propésional di Cina. Kalayan sakumpulan tanaga anu propésional sareng épéktip, kami tiasa nawiskeun anjeun mesin motong laser serat 2000x6000 15000w dina harga murah sareng kualitas anu saé kalayan layanan pangsaéna.

Langkung seueur inpormasi nambihan wechat sapertos dihandap: nacy2010-cloud


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk