15000W 2500x8000mm Serat mesin motong laser

Katerangan pondok:

Kakuatan 15000W
Ukuran méja  2000x6000mm /2500x8000mm/2500x12000mm
Motong sirah Raytool-pokus otomatis
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek Cina)


Rincian produk

Tag produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Aplikasi

Mesin motong laser serat kakuatan tengah loba dipaké dina ngolah baja karbon, stainless kénéh, baja alloy, lambar galvanized, lambar aluminium motong speed tinggi.Ilaharna ngagunakeun pangolahan logam / papan galangan kapal / wangunan jeung bahan kandel lianna.

Serat laser cutter diwangun ku generator laser, sistem kontrol, sistem gerak, sistem optik, sistem cooling, sistem fume-ékstraksi, éta adopts motor servo brand kawentar tur transmisi jeung struktur pituduh kalawan kinerja alus teuing pikeun ngahontal akurasi gerak alus dina kaayaan-speed tinggi.

Parameter Téknis

Barang

Parameter

15000W

1

Generator laser

IPG Jerman, atawa Raycus dijieun di Cina

2

Panjang gelombang laser

1070nm

3

Frékuénsi Ulang Laser

CW

4

Sistim nyetir mékanis

Rak & Pinion, ATLANTA, Jérman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

YASKAWA, Jepang

7

Unit servo sumbu Y

YASKAWA, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

YASKAWA, Jepang

9

Saklar wates

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0.2mm (pikeun bahan kalayan ketebalan kirang ti 0.4mm)

11

Max.Cutting Kandel

≤25mm pikeun baja karbon
≤20mm pikeun stainless steel

12

Terus Waktos Gawé

≥20 jam

13

Max.Motong Diménsi

2000x6000mm

2500x6000mm

2500x8000mm

2500x12000mm

14

Akurasi motong Wortable

0,05 mm/m

15

Diulang Positioning Precision

± 0,05mm/m

16

Sasayogian tanaga

Tilu-fase 5 kawat AC 380V ± 5%, 50Hz ± 1%

Konsumsi Daya

Barang

Ngaran

Konsumsi Daya

(KW/H)

Total Daya

Divisor

Total Konsumsi Daya

1

Generator laser

43.0

81.0

81*50%

= 40,5

40,5Kw / Jam

2

Méja motong

15.5

3

Cai Chiller

15.0

4

Pameget nyapekeun

7.5

Biaya Produksi Mesin

Ngurangan konsumsi gas
Contona:1mm lambar baja hampang terus motong
Satengah tina tank O2, unggal tank O2 (tekanan 15.5Mpa, purity 99.5%), ongkosna sabudeureun 2.6usd / tank, 1.3usd / per
Contona: 1mm stainless steel atawa lambar aluminium terus motong
Cairan N2, 125kgs / tank (kalawan ongkos 41usd) bisa dipaké pikeun 12hours
Cairan N2 (99,99% purity) kaunggulan dibandingkeun nyaeta gas murni N2 (99,99% purity):
Biayana kirang, sakitar 1/4 gas murni N2
ngahemat waktos ngarobih tank sareng ngahindarkeun runtah anu sésana dina tank.

Total Biaya Produksi Mesin

Barang

Ngaran

MS (1 mm)

SS (1 mm)

1

Konsumsi kakuatan

$5,50

$5,50

2

Gas

$1.30

$3.50

3

Bagian anu tiasa dianggo (kaca pelindung, cincin keramik, nozzle, lensa fokus)

$0,50

$0,50

Total

$7.30

$9.50

Motong Sampel

15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine5
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine3
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine6
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine4
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine7

Cheeron Laser (QY Laser) dipikanyaho salaku salah sahiji pabrik pemotong serat laser 2000x6000 w panggedéna sareng profésional di Cina.Kalawan grup tanaga profésional sarta éféktif, urang tiasa nawiskeun Anjeun 2000x6000 15000w serat mesin motong laser kalawan harga low jeung kualitas alus kalawan layanan pangalusna.

Inpo nu leuwih lengkep nambahkeun wechat sakumaha dihandap: nacy2010-cloud


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami