Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd.

Cheeron Laser (QY Laser) didirikeun taun 2008, didaptarkeun pikeun ukur mesin motong serat laser R&D, desain, produksi sareng penjualan. Kami merhatoskeun téknologi, kualitas, aplikasi, patandingan optimalisasi pasar sareng nyandak "efisiensi langkung luhur, kinerja langkung luhur, presisi langkung luhur" salaku tujuan urang. Kami ogé parantos ngembangkeun langkung ti 80 modél produk, masing-masing jinis mesin parantos dugi kana tingkat pamimpin pasar domestik sareng internasional. 

Pabrik urang

  • our-factory4
  • our-factory5
  • our-factory6
  • our-factory8
  • our-factory1
  • our-factory2
  • our-factory3
  • our-factory7