Wuxi Qingyuan Laser Téhnologi Co., Ltd

Cheeron Laser (QY Laser) diadegkeun dina 2008, Éta mangrupikeun perusahaan Cina, ayana di Wuxi, Cina.dedicated ka ukur serat laser mesin motong R & D, desain, produksi jeung jualan.Urang nengetan téhnologi, kualitas, aplikasi, conformity optimasi pasar sarta nyandak "efisiensi luhur, kinerja luhur, precision luhur" salaku tujuan urang.Urang ogé geus dimekarkeun leuwih ti 80 model produk, unggal jenis mesin geus ngahontal pasar domestik jeung internasional ngarah tingkat.

PABRIK KAMI

  • our-factory4
  • our-factory5
  • our-factory6
  • our-factory8
  • our-factory1
  • our-factory2
  • our-factory3
  • our-factory7

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami